Företag 2018-10-31T10:41:56+00:00

MED CLOSERS KAN DU BYGGA EN SÄLJKÅR SOM DRIVER ER TILLVÄXT

Vi är övertygande om att det är säljorganisationen som driver tillväxten i de flesta svenska företag. Samtidigt blir försäljning mer och mer utmanande och komplext, och det ställs nya krav på moderna säljare. Därför är det inte helt lätt att veta vilken typ av säljprofil som presterar bäst i ens organisation och bransch.

Många faktorer behöver tas i beaktan – vilken beslutsfattarkategori och vilka branscher bearbetar man? Hur långa är säljcyklerna, och hur många beslutsfattare innefattar de? Olika säljprofiler är olika framgångsrika på olika företag i olika branscher, och vi på Closers är experter på att identifiera vilken profil som lyckas på vilket företag.

Vi på Closers använder en omfattande uppsättning av avancerade kartläggning- och bedömningstekniker som inkluderar track record verifiering, traditionella och anpassade bevisbaserade beteendeintervjuer, casebaserade intervjuer ute hos våra kunder och utvärderingar samt gedigna referenstagningar och bakgrundskontroller. Detta säkerställer att kandidaterna kommer att ha både de färdigheter och erfarenheter som krävs för att utmärka sig samt de ”DNA” som krävs för att lyckas prestera.

Men det handlar inte bara om att rekryteringen fungerar och blir bra. Det handlar minst lika mycket om att ha effektiva säljstrategier och processer och att nyttja rätt säljdrivande mjukvarulösningar som effektiviserar processerna – och detta är något vi på Closers hjälper allt fler företag med.

Kontakta oss så hittar vi en bra lösning för er tillväxt tillsammans.

NÅGRA EXEMPEL PÅ TJÄNSTER VI TILLSATT:

 

IT

Cloud Sales Specialist – Caperio
Regional Sales Manager – IP Only
Key Account Manager – IP Only
Sales Manager – Dustin Group
Key Account Manager – Dustin Group

MEDIA

Key Account Manager – Dagens Industri
Business Development Manager – Mogul
Account Manager – Metro
Account Manager – IDG

FINANS

Parner Account Manager – Compello
Head of Direct Sales – Nets
Sales Agents x 7 (nytt försäljningsteam) – Nets
Inside Sales – Grenkeleasing

SAAS/TECH

Head of Sales – Mentimeter
Sales Manager – Emarketeer
Key Account Manager – Emarketeer
Partner Account Manager – Emarketeer
Account Executive x 2 – Funnel

NÅGRA SANNINGAR OM FÖRSÄLJNING: