VI REKRYTERAR SVERIGES BÄSTA SÄLJARE

Closers är en headhuntingbyrå som hittar högpresterande inom försäljning och hjälper våra kunder till ökad tillväxt genom att matcha rätt kandidat med rätt företag. Samtliga av Closers medarbetare har säljbakgrund från olika branscher. Vi förstår att försäljning skiljer sig mycket i olika företag och har en god förståelse för vilken säljprofil som presterar i vilken säljmiljö. Vi vet hur det är att jobba med försäljning och förstår kandidaternas behov och deras ambitioner.

Vi är verksamma i hela Sverige – välkommen att höra av dig!

Closers hjälper dig att rekrytera säljare och bygga en säljkår som driver tillväxt

Vi är övertygade om att det är säljorganisationen som driver tillväxten i de flesta svenska företag. Samtidigt är försäljning utmanande och komplext, och det ställs hårda krav på medarbetare inom försäljning. Det är inte alltid lätt att avgöra vilken typ av säljprofil som presterar bäst i ens organisation och bransch. Vi hjälper dig med vår kompetens, bredd och insikt. Kort sagt: vi stöttar dig och hjälper dig att rekrytera rätt person till rätt jobb.

Vi jobbar analytiskt och strategiskt med rekrytering

Många faktorer behöver tas i beaktande vid säljrekrytering. Vilken beslutsfattarkategori och vilka branscher bearbetas? Hur långa är säljcyklerna, och hur många beslutsfattare innefattar de? Vissa säljprofiler är mer framgångsrika inom särskilda företag och branscher. Vi på Closers identifierar vilken profil som passar ditt företag bäst.

Rekrytering av rätt säljare – hur går det till?

Vi använder avancerade kartläggnings- och bedömningstekniker som inkluderar track record-verifiering, traditionella och anpassade evidensbaserade intervjuer och casebaserade intervjuer ute hos våra kunder. I arbetet innefattas gedigna referenstagningar och bakgrundskontroller samt utvärderingar. Arbetssättet säkerställer att kandidaterna har de färdigheter och erfarenheter som krävs, och det lilla extra som behövs för att passa in i er organisation.

Vi jobbar smart och kan hjälpa dig

Det gäller att ha effektiva säljstrategier och processer, och att nyttja rätt säljdrivande mjukvarulösningar som effektiviserar processerna. Detta är något vi på Closers hjälper allt fler företag med.

Kontakta oss så hittar vi en bra lösning för er tillväxt tillsammans.

NÅGRA EXEMPEL PÅ TJÄNSTER VI TILLSATT:

IT

Cloud Sales Specialist – Caperio
Regional Sales Manager – IP Only
Key Account Manager – IP Only
Sales Manager – Dustin Group
Key Account Manager – Dustin Group

MEDIA

Key Account Manager – Dagens Industri
Business Development Manager – Mogul
Account Manager – Metro
Account Manager – IDG

FINANS

Parner Account Manager – Compello
Head of Direct Sales – Nets
Sales Agents x 7 (nytt försäljningsteam) – Nets
Inside Sales – Grenkeleasing

SAAS/TECH

Head of Sales – Mentimeter
Sales Manager – Emarketeer
Key Account Manager – Emarketeer
Partner Account Manager – Emarketeer
Account Executive x 2 – Funnel

VILL DU HA VÅRT NYHETSBREV, MED DET ALLRA SENASTE INOM FÖRSÄLJNING?

NÅGRA SANNINGAR OM FÖRSÄLJNING: