Letar du efter en headhuntingbyrå som rekryterar B2B-säljare?

Vi på Closers arbetar med rekrytering och headhunting för att hitta toppsäljare inom B2B. Genom våra beprövade metoder identifierar och attraherar vi högpresterande säljare som bidrar till att din verksamhet når sina mål och växer.

Headhunting är en metod inom rekrytering som låter dig hitta potentiella kandidater som man inte hittar via traditionell rekrytering. Det här är ett par fördelar med headhunting:

  • Fler potentiella kandidater. Våra headhunters hittar kandidater som redan har jobb men som kan vara villiga att söka sig till ditt företag vid rätt omständigheter.
  • Hitta specifika och unika kompetenser och erfarenheter. För vissa specifika roller eller för arbetsuppgifter som kräver särskild erfarenhet är det inte alltid enkelt att hitta personer som söker jobb. Med hjälp av headhunting hittar vi dessa personer och introducerar dem för ditt företag.
  • En proaktiv rekryteringsprocess. Istället för att sitta och vänta på att ansökningarna ska trilla in har ni bollen i era händer och söker upp de som möter er kravprofil.

 

Closers – en headhuntingbyrå som ger dig det där lilla extra

Utöver rekrytering och headhunting kan även vi på Closers hjälpa ditt företag i olika delar av rekryteringsprocessen. Här är ett par av de tjänster vi erbjuder:

Om företaget redan har kommit en bit i rekryteringen men behöver få ett extra objektivt öga på de aktuella kandidaterna är det här tjänsten för er. Vi verifierar och validerar prioriterade kompetenser via djupintervjuer, tester och referenstagning, och sammanställer det sedan i en rapport.

Även om mycket information om en kandidat kan utvinnas via intervjuer är det ofta i det praktiska arbetet som det visar sig vem som är bäst lämpad för jobbet. Våra arbetsprover kan specialanpassas för just er verksamhet, så att ni kan vara säkra på att ni anställer rätt person.

Om ert företag behöver särskild kompetens för ett projekt, förändringsarbete eller vid andra tillfälliga behov kan det vara en god idé att anställa på interim-basis. Vi på Closers kan hjälpa dig att hitta den perfekta kandidaten, oavsett om det handlar om en säljchef, marknadschef, säljare eller mötesbokare.

Genom att förstärka din närvaro på sociala medier ökar du ditt varumärkes attraktionskraft, vilket leder till att bättre kandidater vill arbeta för dig. Vi skapar innehåll för olika delar i säljprocessen och utformar innehåll till exempelvis LinkedIn.

 

Kontakta oss när du behöver en headhunter i Sverige

Vi på Closers andas rekrytering. Du kan läsa mer om vad det är vi gör i vår kunskapsbank, där vi delar med oss av värdefulla insikter om branschen. Kontakta oss i dag så pratar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!