shutterstock_642219547

Interimsuppdrag vid rekrytering och tillfälliga behov

Interimslösningar, att hyra in en erfaren chef eller specialist tillfälligt, blir mer och mer populärt bland företag som vill utveckla sin organisation och affär. Det är ett snabbt sätt att få nödvändig kompetens på plats utan att behöva vänta in en längre rekryteringsprocess. Interim har blivit ett självklart val för många organisationer som har behov av extern kompetens för exempelvis ett projekt, en förändringsprocess eller vid behov som uppstår på grund av sjukdom eller föräldraledighet. En interimslösning är även ett bra alternativ när ni inte har möjlighet att anställa eller när ni behöver flexibilitet i personalstyrkan.

Fördelar med interim 

  • Det är ett snabbt sätt att tillfälligt tillsätta en tjänst under exempelvis en längre rekryteringsprocess.
  • Interim är en effektiv metod när det behövs någon med erfarenhet som snabbt kan bidra med sin expertis under en begränsad tid för ett specifikt uppdrag. Eller för att uppnå särskilda mål eller resultat.
  • Interimsuppdrag är ett snabbt och flexibelt sätt att lösa personalutmaningar som exempelvis föräldra- och tjänstledighet, plötsliga förändringar i efterfrågan eller inom organisationen och för specifika projekt eller faser.
  • En kostnadseffektiv lösning för att få tillfällig spetskompetens utan att behöva rekrytera.
  • En interimslösning ger organisationen någon med erfarenhet som inte behöver någon tidsödande introduktion till uppdraget.
  • Det är ett sätt att ta in någon med objektiv kompetens som kan se nya möjligheter och tillföra nya perspektiv.
  • Interim medför inte några av de risker som följer med rekrytering. Det ger er det ni behöver, när ni behöver det.

Interimsuppdrag för era behov

Vi på Closers hjälper er att tillsätta en erfaren interim säljchef, säljare, marknadschef eller mötesbokare utifrån era behov och önskemål. Läs mer om respektive interimslösning:

Closers har hjälpt många företag med interimslösningar som ger ett snabbt värde på ett flexibelt sätt. Vi vet att det är en hård konkurrens om den främsta kompetensen. Därför arbetar vi uppsökande och med ett stort nätverk inom försäljning som ger er just den tillfälliga kompetens ni behöver. Sedan 2012 har vi på Closers etablerat oss som Sveriges främsta headhunting-byrå inom B2B-försäljning med över 1 000 tillsatta uppdrag. Vårt team består av medarbetare som har erfarenhet av kvalificerad B2B-försäljning vilket gör att vi har en unik insikt i de behov som finns på marknaden. Vi har ett skarpt öga för de unika förmågor och egenskaper som passar för varje uppdrag. Det gör att vi kan ger er just den interimslösning som ni behöver.

Behöver du anlita en erfaren säljchef, säljare, marknadschef eller mötesbokare under en begränsad period? Vi hjälper dig att hitta personer med rätt kompetens.