Interim marknadschef

1-3-6-2-interim-marknadschef

Closers har gedigen erfarenhet av att framgångsrikt tillsätta kompetenta chefer och seniora specialister inom marknad. Med en interim marknadschef kan ni tillfälligt och på ett kostnadseffektivt sätt tillsätta en nyckelperson i verksamheten där specifik kompetens, snabbhet och flexibilitet är i fokus.

När det gäller behov av interima och tillfälliga lösningar för marknadschefer handlar det oftast om att verksamheten är i en situation där en förändring ska ske och en erfaren marknadschef snabbt behöver åstadkomma resultat. Det kan också handla om att en tidigare marknadschef behöver ersättas på grund av sjukdom, föräldraledighet eller uppsägning med kort varsel. Många av våra kunder anlitar också en interim marknadschef under tiden som en rekryteringsprocess pågår eller när man är ute efter en unik kompetens för en specifik och tidsbegränsad uppgift.

 

Hitta en interim marknadschef med rätt kompetens för ert behov med Closers

Closers hittar en interim marknadschef som har precis den kunskap och erfarenhet som behövs för att uppfylla de behov ert bolag står inför. Med lång erfarenhet av rekrytering och headhunting av marknadschefer har vi tillgång till ett stort nätverk av högpresterande ledarkaraktärer och specialister inom marknadsföring. Det är personer som vet hur man snabbt kan leverera resultat.

En interim marknadschef är en rutinerad och trygg källa till kunskap. Closers tillhandahåller operativa ledare med strategiskt fokus som snabbt kan sätta sig in i uppdraget och er verksamhet, och som vet vad som ska göras.

Behöver ni en interim marknadschef?