Interim mötesbokare med Closers

1-3-6-4-interim-motesbokare

Behöver ni avlastning med att boka kvalificerade kundmöten? Vi på Closers har mötesbokare som arbetar på interimsbasis, vilket betyder att ni får in hjälp exakt under den period som ni själva önskar. På så sätt kan ni lägga tid på att utveckla befintliga affärer istället för att ringa kalla samtal; mer tid till kvalificerad business helt enkelt.

Vi har erfarna mötesbokare med gedigen kompetens inom nykundsbearbetning från olika branscher såsom IT, tech, finans och media. De arbetar effektivt och strukturerat för att ert företag ska få goda kontakter och affärsmöten med den målgrupp ni önskar nå. Allt självklart enligt er säljprocess.

Mötesbokare som ökar er försäljning inom B2B

Våra interima mötesbokare är vana att arbeta sida vid sida som ett komplement till era säljare. Behovet kan uppstå i olika faser under året. Ofta behövs en boost i säljarnas pipeline med varma kundmöten under årets mest intensiva månader. Då har säljarna inte alltid tid att själva ringa kalla samtal, vilket resulterar i sjunkande piplelines efterkommande tid. Då kan de vara ett bra läge att hyra in en mötesbokare som ser till att er pipleline hålls jämn under året för att skapa en välmående försäljning.

Closers arbetar med företag och organisationer från många olika branscher vilket har givit oss unik insikt i hur man på bästa sätt lägger upp ett agilt arbetssätt för lyckas boka möten under sådana punktinsatser.

Vi på Closers vet vad det innebär att arbeta med mötesbokning i ett säljteam. Därför erbjuder vi riktigt kompetenta och erfarna mötesbokare som kan er bransch. Hör av er till oss så berättar vi hur våra interima mötesbokare kan hjälpa er.

Behöver ni en interim mötesbokare?