Jobba hos Closers

Jobba hos Closers 2018-07-23T09:24:10+00:00

BRINNER DU OCKSÅ FÖR ATT HITTA SVERIGES BÄSTA SÄLJARE? DÅ SKA DU JOBBA HOS OSS

Brinner du för försäljning? Har du själv jobbat som säljare? Då ska du höra av dig till oss redan idag.

Allt fler företag förstår att säljarna är de som driver tillväxten, och för att tillsätta rätt person i den rollen krävs både kunnande, tid och rätt resurser.Vi växer, och behöver fler duktiga headhunters och rekryterare som liksom vi brinner för försäljning.

Vi på Closers är headhunters ”av säljare, för säljare”. Det betyder att alla vi som jobbar här själva har jobbat med försäljning. Vi vet vad som krävs för att bli en riktigt bra säljare, och vi vet också vilka krav som företaget måste ställa och vilka friheter det måste ge.

VI ANNONSERAR SÄLLAN, UTAN  TROR MYCKET MER PÅ ATT NÄTVERKA

Det är sällan som våra tjänster annonseras ut, utan vi letar istället i våra stora nätverk efter de personer som vi tror skulle passa bäst för just den tjänsten och det företaget. Det finns alltid någon som har ett bra tips.

Idag rekryterar vi framförallt till positioner som AM, KAM, Sales Specialist och Sales Manager. Våra uppdragsgivare finns inom de flesta branscher, men just nu är det främst inom IT, digitala media och start ups som det största behovet finns. Uppdragen finns över hela landet.

Om du själv har erfarenhet av försäljning, och vill utnytta den kunskapen och erfarenheten för att hjälpa oss rekrytera rätt säljare till rätt företag, är du mer än välkommen att kontakta oss.

NYFIKEN PÅ ATT JOBBA PÅ CLOSERS?

TALA MED OSS!