JOBBA HOS CLOSERS

Brinner du för försäljning, har en bakgrund som säljare och vet vad det innebär att matcha rätt säljkompetens och personlighet med rätt företag? Har du funderat på att jobba med headhunting? Bli rekryterare hos oss på Closers  och hjälp oss att sammanföra människor med växande säljorganisationer. Vi är ledande i landet när det gäller säljrekrytering och headhunting. Här finns en chans att göra skillnad!

Säljorganisationen är motorn i varje företag

Genom att skapa affärer utvecklas företag och går framåt. Det är företagens säljorganisationer som skapar nya affärer. Dessa organisationer, bestående av viktiga nyckelpersoner, behövs i alla branscher. Faktumet att det är säljarna som driver tillväxten, är något av en självklarhet. Vad som dock inte är lika självklart är hur rätt kompetens hittas.

Vi på Closers vet att det krävs branschkunskap och säljkunskap, men även personliga erfarenheter, för att identifiera rätt säljmedarbetare. Vi är ledande inom säljrekrytering och hjälper företag att hitta den rätta kompetensen för att utveckla just deras försäljning.

Bli en del i ett vinnande team

Vi har två perspektiv när vi jobbar med headhunting: företagets och kandidatens. Vi känner till företagens utmaningar när det gäller rekrytering, och kan hjälpa dem att förkorta rekyteringsprocessen. Vi hittar rätt personer till deras säljavdelningar.

När det gäller kandidaterna identifierar vi varje persons behov och styrkor. Vi på Closers har alla jobbat med försäljning och vet vad som driver en duktig medarbetare inom försäljning. Eftersom vi har god kännedom om företagen kan vi göra lyckade matchningar mellan kandidat och organisation.

Kontakta oss idag

Har du själv erfarenhet av försäljning, och vill utnyttja den kunskapen och erfarenheten? Hos oss får du  jobba med att rekrytera rätt säljare till rätt företag. Om det låter intressant är du mer än välkommen att kontakta oss.

NYFIKEN PÅ ATT JOBBA PÅ CLOSERS?

TALA MED OSS!