NÅGRA AV VÅRA REFERENSER

Se vad kunder hos Closers tycker om företaget. Här nedan kan du ta del av deras omdömen och bilda dig en egen uppfattning.

Vi hjälper dig hela vägen

Vi har hjälpt både stora och medelstora företag i de flesta större svenska städer att hitta rätt personal. Förutom i Stockholm, Göteborg och Malmö så har vi även jobbat mycket med företag i Helsingborg, Kalmar, Norrköping, Linköping, Växjö, Umeå, Lund, Karlskrona, Skövde, Örebro, Uppsala och Sundsvall för att bara nämna några.

Vill du veta mer?

Är du också intresserad av att bli kund hos Closers? Tveka inte att kontakta oss du med, så berättar vi gärna mer.

1200px-meniga_logo-svg

Meniga

Closers, med de starka profilerna Robert och Fredrik i spetsen, är framåtlutade, lyhörda och moderna i sitt arbetssätt. Jag kommer fortsätta arbeta med headhuntingbyrån Closers och kan varmt rekommendera dem till andra företag som behöver rekrytera säljare.

Ken Hjertenstein, CCO, Meniga

cropped-soluno-logo-200x36

Soluno

Soluno är företaget bakom Sveriges mest kompletta växeltjänst och erbjuder service och support dygnet runt till nära 2000 kunder i över 14 länder. Vi har haft en fin tillväxt sedan start och Closers har varit en viktig del i formandet av Solunos säljorganisation. Closers är inte bara en grymt bra headhuntingbyrå, med sin kompetens inom försäljning är dem en tillväxtpartner där du som säljchef eller VD kan diskutera och bolla olika strategier, processer, digitala verktyg och andra utmaningar som rör din säljorganisation.

Vi har inte stött på något konkurrent till Closers som på något sätt kan mäta sig med deras kompetens inom försäljning och förmåga att kartlägga marknaden och identifiera rätt säljare. Closers sticker ut ut på ett positivt sätt, och är verkligen av säljare för säljare!

Christian Hed, Marknad & försäljningschef, Soluno

povqlf794x4oogkzt2gn-1024x246

Kry

Kry gör en stor satsning på att förändra vården och det gör möjligt för patienter att träffa läkare via videomöte. I vår etablering på den svenska marknaden har Closers varit en viktig partner genom att lyckas headhunta nyckelpersoner till vår säljorganisation.

Closers headhunters förstår försäljning och har förmågan att identifiera relevanta individer i sina nätverk som vi får komma i kontakt med. Tack vare samarbetet med Closers har vi lyckats anställa rätt säljresurs i rätt tid – vilket gör att vi kan fullfölja vår strategi för kommande räkenskapsår och uppnå de strategiska mål vi satt.

Fredrik Jung Abbou, Co-founder, Kry

logo-infocare-web-png-pagespeed-ce_-nwluqq2cbv

Infocare

Infocare är Nordens ledande tjänsteleverantör inom IT och teknik och vi säkerställer våra kunders IT-miljöer genom service, underhåll och reparation. Då Infocares erbjudande utvecklats de senaste åren har nya affärsområden startats. Två av dessa är satsningar inom digital signage och mobilitet. För att lyckas med dessa satsningar behövdes två seniora nyckelpersoner rekryteras in med många års kommersiell erfarenhet från dessa områden. Till vår hjälp valde vi att anlita headhunting byrån Closers. Closers bearbetade kandidatmarknaden uppsökande och lyckades presenterade tre kandidater per affärsområde som samtliga hade lämplig kompetens och förmåga inom respektive område. Closers var rådgivande under processen, professionella och visade på hög förståelse inom försäljning vilket gjorde att de förstod vårt behov väldigt väl. Closers sparade oss oerhört mycket tid och hjälpte oss att fylla viktiga pusselbitar som saknades för att få våra nya affärsområden att växa. Vi är väldigt nöjda med projektet och Closers prestation!

InfocareFredrik Lemming, Head Of Sales, Infocare

ep-312x225-1-1024x293

EasyPark

EasyPark är marknadsledare och genom vår prisbelönta app driver vi innovation som sparar konsumenternas tid och pengar. I 400 städer och över 9 marknader, hjälper EasyPark förare att hitta och betala för parkering. Genom att använda avancerad teknik och data ansluter vi smarta städer för att styra trafiken, förbättra städernas tillgänglighet och sänka kostnaderna för parkeringsverksamheten. I takt med ökad awareness stegefterfrågan utav EasyParks tjänst som hjälper företag att slippa alla problem och allt tidsvinn kring parkering. Under 2014 ökade vårt fokus på B2B marknaden och jag startade upp ett nytt B2B team. Hög budget krävde rekrytering av kvalificerade säljare och idag har jag 8 säljare i mitt säljteam tack vare framgångsrik rekrytering. Med Closers har jag inte bara hittat en leverantör av säljrekrytering- bemanning, jag som försäljningschef känner att jag har en partner som alltid är redo att bistå med nyttig rådgivning. Jag upplever att Closers visar intresse för mina hinder och utmaningar i mitt dagliga arbete som säljchef och bidrar med råd utifrån deras kompetens inom försäljning samt erfarenhet om hur andra säljorganisationer arbetar. Closers har bra koll på vad som händer ”där ute” och kan alltid komma med intressant och nyttig input som en säljorganisation kan dra nytta utav.

Göran Portefaix, Sales Manager, Easy Park

ricoh_logo-svg

Ricoh

Closers har på ett effektivt sätt uppfyllt kraven på högt tempo och kvalificerade kandidater till de tjänster vi har sökt. Våra kontaktpersoner har haft en bra känsla i rekryteringsprocessen när det kommer till förarbete, uppföljning och återkoppling. I vår stressiga vardag har avstämningarna varit precisa och hela tiden med leverans i fokus. Tack vare god förståelse och noggrannhet i kravspecifikationen så prickar Closers rätt. De verkar också besitta ett stort kontaktnät som de utnyttjar på ett bra sätt för mig som kund. Kandidaterna kommer väl förberedda och är redan insålda på tjänsten inför deras första intervju. Rekommenderar Closers starkt!

Johan Fensby, Regional Manager, Ricoh

lead_logo_login

Apsis

Jag har tagit hjälp av Closers när det kommer till rekrytering av säljare till Apsis. Det som särskiljer Closers från andra rekryterare, är deras engangemang och personliga nätverk. Tack vare detta har vi lyckats tillsätta många viktiga nyckelpersoner på flera regioner i Sverige, och jag är mycket nöjd med deras arbete!

Anders Holmberg, Försäljningschef, Apsis Lead

metro_international_logo-svg-1024x367

Metro

Samarbetet mellan Metro och Closers fungerar över förväntan. Closers stöttar oss och rekryterar mycket kvalificerade och skickliga säljare till teamet. Vi har använt flera rekryteringsföretag, nischade som större aktörer. Closers är utan tvekan den leverantören som stuckit ut ur mängden. De är engagerade, flexibla och är alltid dem som levererar flest kandidater och med bäst kvalité. Vi kan ge våra allra varmaste rekommendationer till andra säljorganisationer och företag som planerar att växa!

Mikael Aksan, Försäljningschef, Metro

consector-bolan-privatlan-kreditkort-1024x298

Consector

Consector är Sveriges första fullsortimentbutik för att upphandla bolån, privatlån och kreditkort från flera banker. Sedan jag grundade Consector tillsammans med Pontus Holgersson för tre år sedan så har vi fokuserat på försäljning från ”dag ett”. För att hålla kostnaderna nere så tog det långt tid innan vi kunde motivera kostnaden av att använda en headhunter. Closers har ändrat min uppfattning. Vi skulle använt oss av Closers långt före hösten 2016.

Vårt fokus är fortfarande att minimera kostnader, men om det är något som vi prioriterar framgent så är det rekrytering av säljare via Closers. Genom att använda Closers så har vi fått duktiga kandidater som är långsiktiga och hjälper oss att revolutionera hur konsumenter upphandlar lån och krediter. Jag rekommenderar Closers och kommer att fortsätta använda detta duktiga team av headhunters.

ConsectorJonas Ryberg, Vice VD, Consector