NÅGRA AV VÅRA REFERENSER

Se vad våra kunder säger efter att de anlitat oss för att rekrytera deras säljare. Här nedan kan du ta del av deras omdömen.

Vi hjälper dig hela vägen

Oavsett om du vill att vi genomför hela headhuntinguppdraget eller bara delar av det så som till exempel att ta fram en bättre kravprofil för er nästa säljrekrytering, ett validativt arbetsprov så ni kan testa säljarens faktiska kompetens eller låta oss genomföra en second opinion på de kandidater ni själva råkar ha i processen så har vi kompetensen och metoderna som krävs för att er nästa säljrekrytering skall bli bra. Vi har hjälpt både stora och medelstora företag i de flesta större svenska städer att hitta rätt personal. Förutom i Stockholm, Göteborg och Malmö så har vi även jobbat mycket med företag i Helsingborg, Kalmar, Norrköping, Linköping, Växjö, Umeå, Lund, Karlskrona, Skövde, Örebro, Uppsala och Sundsvall för att bara nämna några.

Vill du veta mer?

Är du också intresserad av att bli kund hos Closers? Tveka inte att kontakta oss du med, så berättar vi gärna mer.

1200px-meniga_logo-svg

Meniga

Closers, med de starka profilerna Robert och Fredrik i spetsen, är framåtlutade, lyhörda och moderna i sitt arbetssätt. Jag kommer fortsätta arbeta med headhuntingbyrån Closers och kan varmt rekommendera dem till andra företag som behöver rekrytera säljare.

Ken Hjertenstein, CCO, Meniga

ga

GetAccept

Jag har tagit hjälp av Closers när det kommer till rekrytering av säljare till GetAccept. Det som särskiljer Closers från andra rekryterare, är deras höga kompetens inom försäljning och personliga nätverk. Tack vare detta har vi lyckats tillsätta många viktiga nyckelpersoner på flera regioner i Sverige, och jag är mycket nöjd med deras arbete!

Anders Holmberg, Försäljningschef, GetAccept

cropped-soluno-logo-200x36

Soluno

Soluno är företaget bakom Sveriges mest kompletta växeltjänst och erbjuder service och support dygnet runt till nära 2000 kunder i över 14 länder. Vi har haft en fin tillväxt sedan start och Closers har varit en viktig del i formandet av Solunos säljorganisation. Closers är inte bara en grymt bra headhuntingbyrå, med sin kompetens inom försäljning är dem en tillväxtpartner där du som säljchef eller VD kan diskutera och bolla olika strategier, processer, digitala verktyg och andra utmaningar som rör din säljorganisation.

Vi har inte stött på något konkurrent till Closers som på något sätt kan mäta sig med deras kompetens inom försäljning och förmåga att kartlägga marknaden och identifiera rätt säljare. Closers sticker ut ut på ett positivt sätt, och är verkligen av säljare för säljare!

Christian Hed, Marknad & försäljningschef, Soluno

povqlf794x4oogkzt2gn-1024x246

Kry

Kry gör en stor satsning på att förändra vården och det gör möjligt för patienter att träffa läkare via videomöte. I vår etablering på den svenska marknaden har Closers varit en viktig partner genom att lyckas headhunta nyckelpersoner till vår säljorganisation.

Closers headhunters förstår försäljning och har förmågan att identifiera relevanta individer i sina nätverk som vi får komma i kontakt med. Tack vare samarbetet med Closers har vi lyckats anställa rätt säljresurs i rätt tid – vilket gör att vi kan fullfölja vår strategi för kommande räkenskapsår och uppnå de strategiska mål vi satt.

Fredrik Jung Abbou, Co-founder, Kry

logo-infocare-web-png-pagespeed-ce_-nwluqq2cbv

Infocare

Infocare är Nordens ledande tjänsteleverantör inom IT och teknik och vi säkerställer våra kunders IT-miljöer genom service, underhåll och reparation. Då Infocares erbjudande utvecklats de senaste åren har nya affärsområden startats. Två av dessa är satsningar inom digital signage och mobilitet. För att lyckas med dessa satsningar behövdes två seniora nyckelpersoner rekryteras in med många års kommersiell erfarenhet från dessa områden. Till vår hjälp valde vi att anlita headhunting byrån Closers. Closers bearbetade kandidatmarknaden uppsökande och lyckades presenterade tre kandidater per affärsområde som samtliga hade lämplig kompetens och förmåga inom respektive område. Closers var rådgivande under processen, professionella och visade på hög förståelse inom försäljning vilket gjorde att de förstod vårt behov väldigt väl. Closers sparade oss oerhört mycket tid och hjälpte oss att fylla viktiga pusselbitar som saknades för att få våra nya affärsområden att växa. Vi är väldigt nöjda med projektet och Closers prestation!

InfocareFredrik Lemming, Head Of Sales, Infocare

ep-312x225-1-1024x293

EasyPark

EasyPark är marknadsledare och genom vår prisbelönta app driver vi innovation som sparar konsumenternas tid och pengar. I 400 städer och över 9 marknader, hjälper EasyPark förare att hitta och betala för parkering. Genom att använda avancerad teknik och data ansluter vi smarta städer för att styra trafiken, förbättra städernas tillgänglighet och sänka kostnaderna för parkeringsverksamheten. I takt med ökad awareness stegefterfrågan utav EasyParks tjänst som hjälper företag att slippa alla problem och allt tidsvinn kring parkering. Under 2014 ökade vårt fokus på B2B marknaden och jag startade upp ett nytt B2B team. Hög budget krävde rekrytering av kvalificerade säljare och idag har jag 8 säljare i mitt säljteam tack vare framgångsrik rekrytering. Med Closers har jag inte bara hittat en leverantör av säljrekrytering- bemanning, jag som försäljningschef känner att jag har en partner som alltid är redo att bistå med nyttig rådgivning. Jag upplever att Closers visar intresse för mina hinder och utmaningar i mitt dagliga arbete som säljchef och bidrar med råd utifrån deras kompetens inom försäljning samt erfarenhet om hur andra säljorganisationer arbetar. Closers har bra koll på vad som händer ”där ute” och kan alltid komma med intressant och nyttig input som en säljorganisation kan dra nytta utav.

Göran Portefaix, Sales Manager, Easy Park

ricoh_logo-svg

Ricoh

Closers har på ett effektivt sätt uppfyllt kraven på högt tempo och kvalificerade kandidater till de tjänster vi har sökt. Våra kontaktpersoner har haft en bra känsla i rekryteringsprocessen när det kommer till förarbete, uppföljning och återkoppling. I vår stressiga vardag har avstämningarna varit precisa och hela tiden med leverans i fokus. Tack vare god förståelse och noggrannhet i kravspecifikationen så prickar Closers rätt. De verkar också besitta ett stort kontaktnät som de utnyttjar på ett bra sätt för mig som kund. Kandidaterna kommer väl förberedda och är redan insålda på tjänsten inför deras första intervju. Rekommenderar Closers starkt!

Johan Fensby, Regional Manager, Ricoh