Säljare

Säljare 2018-10-04T14:52:44+00:00

BEHÖVER DU VÄGLEDNING OCH RÅDGIVNING I DIN SÄLJKARRIÄR?

När du är redo för nästa steg i din säljkarriär, behöver rådgivning eller karriärtips ansluter du dig till CLOSERS nätverk. Då hamnar du tryggt hos en av Sveriges mest ansedda headhuntingbyråer som består av våra skarpsinniga, kunniga och dedikerade headhunters vars jobb är att hjälpa dig att främja dina karriärambitioner inom försäljning.

FÖRSÄLJNINGSKUNSKAP

Vårt headhuntingteam har stor erfarenhet av att rekrytera och hantera B2B-säljteam inom en rad olika sektorer. Vi har byggt upp och etablerat en förstklassig headhuntingavdelning här på Closers, där alla har gedigen erfarenhet av B2B försäljning. Vi är nämligen övertygade om att vi måste ha samma erfarenhet och kunna tala samma språk som dig som kandidat – detta för att vi skall kunna hjälpa dig ta rätt nästa steg i karriären.

BRANSCHER

Våra uppdragsgivare finns inom de flesta branscher, men för tillfället är det främst inom Tech Start Ups, Bank & Finans, IT, Media och Telecom

Uppdragen finns över hela landet, men främst i Stockholm. Idag rekryterar vi framförallt till positioner som Account Managers, Key Account Managers, Partner Account Managers, Sales Specialist, Sales Managers & VD.

VÄGLEDNING & RÅDGIVNING

På Closers använder vi vår nätverks- och branschkunskap för att placera dig med de bästa företagen som kommer att flytta dig framåt i karriären. Vi ansluter dig till arbetsgivare vars öppna positioner inte har meddelats till allmänheten. Vi är här för att matcha dig med rätt position och företagskultur som ger dig möjlighet att bäst använda dina kunskaper för att nå för dina karriärsmål.

Vi har stor förståelse för att olika säljprofiler frodas olika bra i olika säljmiljöer, och är skickliga på att lägga detta pussel.

Kontakta någon av våra headhunters om funderar du på en ny utmaning inom försäljning eller om du är nyfiken på att “benchmarka” din nuvarande arbetsgivare mot någon av våra uppdrag? Vill du veta hur du ska gå vidare i ditt nästa vägval – då finns vi här för dig och ger dig den vägledning du behöver oberoende av om du bestämt dig för nästa steg eller inte.

Våra headhunters lyssnar gärna på dina tankar och guidar inom: Karriär – CV/Resume tips med inriktning på försäljning – Intervjuförberedning – Intervju tekniker – Case förberedelser – Efter intervjun – Avtalsförhandling

NÅGRA EXEMPEL PÅ UPPDRAG:

IT

Cloud Sales Specialist – Caperio
Regional Sales Manager – IP Only
Key Account Manager – IP Only
Sales Manager – Dustin Group
Key Account Manager – Dustin Group

MEDIA

Key Account Manager – Dagens Industri
Business Development Manager – Mogul
Account Manager – Metro
Account Manager – IDG

FINANS

Parner Account Manager – Compello
Head of Direct Sales – Nets
Sales Agents x 7 (nytt försäljningsteam) – Nets
Inside Sales – Grenkeleasing

SAAS/TECH

Head of Sales – Mentimeter
Sales Manager – Emarketeer
Key Account Manager – Emarketeer
Partner Account Manager – Emarketeer
Account Executive x 2 – Funnel

NÅGRA SANNINGAR OM FÖRSÄLJNING: