VÄGLEDNING OCH RÅDGIVNING I DIN SÄLJKARRIÄR?

När du är redo för nästa steg i din säljkarriär, behöver rådgivning eller karriärtips ansluter du dig till Closers nätverk. Då hamnar du tryggt hos en av Sveriges mest ansedda headhuntingbyråer som består av våra skarpsinniga, kunniga och dedikerade headhunters vars jobb är att hjälpa dig att främja dina karriärambitioner inom försäljning.

Har det blivit dags att ta nästa steg i din säljkarriär? Anslut dig till oss på Closers och bli en del i ett av Sveriges starkaste säljnätverk. Våra erfarna, kunniga och dedikerade headhunters hjälper dig med vägledning och rådgivning. Kanske finns det redan i dag ett jobb inom försäljning som passar din bakgrund och erfarenhet, och som uppfyller dina önskemål på ditt nästa steg i karriären.

Vi talar samma språk som du

Hos oss på Closers finns stor erfarenhet av att rekrytera och utveckla B2B-säljteam inom olika branscher. Vi har byggt upp och etablerat en förstklassig headhunting-avdelning där alla medarbetare har gedigen erfarenhet av B2B-försäljning. Förståelsen mellan oss är en förutsättning för att vi ska kunna hjälpa dig att ta rätt nästa steg i karriären, och för att vi ska kunna erbjuda dig rådgivning som verkligen ger resultat.

Vilken bransch söker du säljjobb inom?

Våra kunder finns inom de flesta branscher, men för tillfället är de främst verksamma inom Tech Start Ups, Bank & Finans, IT, Media och Telecom. Uppdragen finns över hela landet, med fokus på säljare i Stockholm. I dag rekryterar vi framförallt till positioner som Sales Managers, Key Account Managers, Partner Account Managers, VD:ar och Account Managers.

Hitta säljjobb före alla andra

På Closers använder vi vår nätverks- och branschkunskap för att placera dig hos de bästa företagen. Detta kommer att flytta dig framåt i karriären samtidigt som din nya organisation växer med förstärkning från dig. Vi kopplar ihop dig med arbetsgivare, vars tjänster ofta ligger under radarn. Vi matchar dig med en position och företagskultur som passar dig. Detta ger dig möjlighet att bäst utnyttja dina kunskaper – och nå dina karriärmål!

Är du osäker kring ditt nästa karriärkliv?

Funderar du på en ny utmaning inom försäljning, eller om du är nyfiken på att “benchmarka” din nuvarande arbetsgivare mot något av våra uppdrag?

Vill du veta hur du ska gå vidare i ditt nästa vägval – då finns vi här för dig och ger dig den vägledning du behöver. Detta gäller oavsett om du bestämt dig för nästa steg eller inte.

Våra medarbetare lyssnar gärna på dina tankar och guidar inom:

• Karriär
• CV/Resumé-tips med inriktning på försäljning
• Intervjuförberedelser
• Intervjuteknik
• Case-förberedelser
• Efter intervjun

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan stötta dig.

NÅGRA EXEMPEL PÅ UPPDRAG:

IT

Cloud Sales Specialist – Caperio
Regional Sales Manager – IP Only
Key Account Manager – IP Only
Sales Manager – Dustin Group
Key Account Manager – Dustin Group

MEDIA

Key Account Manager – Dagens Industri
Business Development Manager – Mogul
Account Manager – Metro
Account Manager – IDG

FINANS

Parner Account Manager – Compello
Head of Direct Sales – Nets
Sales Agents x 7 (nytt försäljningsteam) – Nets
Inside Sales – Grenkeleasing

SAAS/TECH

Head of Sales – Mentimeter
Sales Manager – Emarketeer
Key Account Manager – Emarketeer
Partner Account Manager – Emarketeer
Account Executive x 2 – Funnel

VILL DU HA VÅRT NYHETSBREV, MED DET ALLRA SENASTE INOM FÖRSÄLJNING?

NÅGRA SANNINGAR OM FÖRSÄLJNING: