1-2-soker-nya-utmaningar

Söker du nya utmaningar inom försäljning?

Då har du hittat rätt! När du är redo för nästa steg i din säljkarriär, behöver rådgivning eller karriärtips ansluter du dig till Closers nätverk. Då hamnar du tryggt hos en av Sveriges mest ansedda headhuntingbyråer som består av våra skarpsinniga, kunniga och dedikerade headhunters vars jobb är att hjälpa dig att främja dina karriärambitioner inom försäljning. Kanske finns det redan i dag ett jobb inom försäljning som passar din bakgrund och erfarenhet, och som uppfyller dina önskemål på ditt nästa steg i karriären.

Genom att fylla i dina uppgifter här kan vårt system göra smarta matchningar när vi får in nya uppdrag, vilket gör det lättare för vårt headhuntingteam att göra dig aktuell för nya intressanta uppdrag.

Vilken bransch söker du säljjobb inom?

Våra kunder finns inom de flesta branscher, men för tillfället är de främst verksamma inom Tech Start Ups, Bank & Finans, IT, Media och Telecom. Uppdragen finns över hela landet, med fokus på säljare i Stockholm. I dag rekryterar vi framförallt till positioner som Sales Managers, Key Account Managers, Partner Account Managers, VD:ar och Account Managers.

Bli headhuntad via Closers

Vi tillsätter positioner inom B2B-försäljning och du kan anmäla ditt intresse. Du anmäler dig genom formuläret så sparar vi dina uppgifter i vårt system och kan kontakta dig för roller som matchar din profil.

#underradarn