TILLSATTA UPPDRAG

Vi är specialiserade på att rekrytera säljare inom B2B på medior och senior nivå. Här kan du se ett axplock av våra tillsatta uppdrag. Är ni också i behov av att förstärka ert säljteam? Ta kontakt med oss här eller genom knappen längst ner på sidan.

humble-x-closers-2

Closers tillsätter Operating Director till Humble Group

Humble group är en snabbt växande foodtech- och FMCG-koncern som levererar nästa generation av konsumentprodukter som är bra för både människor och planeten.

Bland flertalet mycket kompetenta kandidater blev den slutliga vinnarkandidaten Daniel Warence från Orkla och divisionen Confectionery & Snacks. Daniel kommer i sin roll som Operating Director på Humble Group att arbeta nära de verkställande direktörerna samt ingå i koncernens ledningsgrupp och tillträder sin roll den 10 januari 2022.

Vi på Closers tackar parterna för en gott samarbete i detta headhuntinguppdraget och önskar ett stort lycka till på deras gemensamma resa framåt!

Läs mer om processen här.

1634129327733

Closers har tillsatt positionen som Account Executive till svenska tech-succén Ingrid!

 

Ingrid åtgärder det globala problemet kring e-handel: dåliga leveransupplevelser. Med Ingrids lösning slipper kunderna välja mellan en mängd fraktalternativ utan plattformen föreslår det alternativ som passar den enskilda konsumenten bäst vid ett givet tillfälle.

Vi tackar Madelén Sjöberg på Ingrid och vinnarkandidaten Philip Flodén för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

closers-ad-viva-ad-1200-x-630px6

Closers tillsätter en senior kundansvarig till Viva Media.

Closers har precis tillsatt positionen som senior kundansvarig till Viva Media som är en fullservicebyrå inom digital marknadsföring och är en av Sveriges främsta inom området. De producerar även den populära ”VD-podden” där Vivas VD Arash Gilan samtalar om ledarskap med framgångsrika ledare, chefer och experter.

Det har varit ett stort nöje att få samarbeta med Viva Media i detta headhuntinguppdrag och vi önskar både Viva och kandidaten stort lycka till på deras gemensamma resa!

content-online-001

Closers tillsätter Global Account Executive till den svenska agenturen Content Online

Closers har precis tillsatt positionen som Global Account Executive, med huvudansvar för den franska marknaden, till svenska Content Online, som är en av Europas snabbast växande agenturer inom publishing och har exklusiva rättigheter i bl.a. Norden, UK och Frankrike.

Det blev i slutändan två kandidater som fick förtroendet och rekryterades istället för en, vilket betydde rekrytering nr 3 och 4 av oss i år till denna tillväxtraket. Vi tackar Content Online och kandidaterna för förtroendet och önskar stort lycka till!

content-online-001

Closers tillsätter Global Account Executive mot UK & Norden till den svenska agenturen Content Online

Closers har precis tillsatt positionen som Global Account Executive till svenska Content Online, som är en av Europas snabbast växande agenturer inom publishing med exklusiva rättigheter i bland annat Norden och UK.

Det blev i slutändan två kandidater som fick förtroendet och rekryterades istället för en. Vi tackar Content Online och kandidaterna för förtroendet och önskar stort lycka till!

closers-ad-sharp-1200-x-630px

Closers tillsätter specialistsäljare till Sharp Business Systems

Closers har precis tillsatt positionen IT Sales Specialist till Sharp Business Systems Sverige AB som erbjuder marknadsledande produkter och tjänster inom bland annat dokumenthantering, IT, digital skyltning och betalsystem.

Ända sedan Tokuji Hayakawa grundade Sharp Corporation 1912 har deras innovationer resulterat i nyskapande produkter inom en mängd olika områden och lyckats skapa ett världomspännande varumärke.

Vi tackar Sharp och den rekryterade kandidaten för förtroendet!

tillsatta-jobb-linkedin-closers-mall-x-3_xp-power-copy-2

Closers tillsätter försäljningschef till tillväxtraketen Tryggsam

Closers har precis tillsatt chefspositionerna Sales Manager Direct Sales B2B och Head of B2C till tillväxtraketen Tryggsam i Sverige AB som är ett av Sveriges snabbast växande bolag.

ID-stölder är Sveriges snabbast växande brott och vad gäller företag så förutspår polisen att kreditbedrägerier mot företag kommer att öka. Tryggsam erbjuder ID-skydd till privatpersoner och företagsskydd och bolagsbevakning som minskar risken för företagskapningar.

Vi tackar Tryggsam och de rekryterade kandidaterna för förtroendet!

1592289174235

Closers tillsätter Senior BDE till fintech startupen Meniga

Closers har precis tillsatt positionen som Senior Business Development Executive till Meniga Rewards som nyligen blivit omnämnt som en av Europas allra hetaste fintech start-ups. Deras cashback plattform gör det möjligt för e-comms och retailers att skapa träffsäkra marknadsföringskampanjer utifrån transaktionsdata i realtid, och ger konsumenter möjlighet att få pengar tillbaka på sina köp direkt via sin bankapp.

Vi tackar Meniga Rewards och den rekryterade kandidaten för förtroendet! Detta är vår 2:a rekrytering till denna spännande start-up i år.

1591166475935

Closers tillsätter Sales Executive till SaaS-bolaget Adnavem

Closers har precis tillsatt positionen som Sales Executive till Adnavem, som digitaliserar och effektiviserar företags transportköp. Genom att automatisera processen och ta kontroll över data och information hjälper de företag att spara pengar, göra grönare val och optimera sina logistikflöden.

Alla våra uppdrag tillsätts under radarn och finns inte publikt att söka.

1592289174235

Closers tillsätter Senior Business development Executive till fintech startupen Meniga

 

Closers har precis tillsatt positionen som Senior Business Development Executive till Meniga Rewards som nyligen blivit omnämnt som en av Europas allra hetaste fintech start-ups. Deras cashback plattform gör det möjligt för e-comms och retailers att skapa träffsäkra marknadsföringskampanjer utifrån transaktionsdata i realtid, och ger konsumenter möjlighet att få pengar tillbaka på sina köp direkt via sin bankapp.

Vi tackar Meniga Rewards och den rekryterade kandidaten för förtroendet!

closers-ad-viva-ad-1200-x-630px2

Closers tillsätter KAM till svenska techbolaget Mobility46

Det är med stor glädje vi meddelar att Closers nu har tillsatt en Key Account Manager till Mobility46.

Mobility46 är ett Svenskt tech-bolag som ligger i framkant i digitaliseringen av parkerings- och e-mobilitet med sina energi- och klimatsmarta parkeringslösningar. Deras huvudsakliga produkt är Park 46 Parking Management System och nu växer de så det knakar!

Det ska bli riktigt kul att följa er på resan och vi tackar för ett fantastiskt samarbete.

closers-ad-viva-ad-1200-x-630px5

Closers tillsätter två Enterprise Account Executives till Divio Technologies AB 

Det är med stor glädje vi meddelar att Closers har tillsatt två Enterprise Account Executives till Divio Technologies AB!

Divio erbjuder en unik lättanvänd automatiserad multicloud plattform som kombinerar PaaS (Platform as a Service) med CMP (Cloud Management Platform). En plattform som gör att Divios kunder blir oberoende av vilken molnleverantör som används och att utvecklarna kan fokusera på nya tjänster, och att skapa affärsvärde, istället för att lägga dyrbar tid på att underhålla molnet.

closers-ad-viva-ad-1200-x-630px3-2

Closers tillsätter en Sales Specialist till Netsecure Sweden AB. 

Netsecure är ett svenskt bolag specialiserat på IT-säkerhet och informationssäkerhet, allt med minskad komplexitet. Frigör helt enkelt arbetsmoment, kostnader, överlappande lösningar och välkomna nya enklare arbetssätt!

closers-ad-viva-ad-1200-x-630px4

Closers tillsätter fältsäljare till energismarta Eniva Isolerproffs

ENIVA Isolerproffs levererar färdiga lösningar inom isolering i hela klimatskärmen i konstruktioner ovan mark i såväl ROT-projekt som nyproduktion. De har sedan 1983 tilläggsisolerat över 30 000 objekt i villor, hos bostadsrättsföreningar och större fastigheter, i industrilokaler och som entreprenör i nyproduktion.

closers-ad-viva-ad-1200-x-630px

Closers tillsätter en Sales Manager och en Account Manager till GATEline AB

GATEline är sedan 1984 etablerat som den ledande distributören av programvara med tillhörande tjänster för elektronikkonstruktion på den nordiska marknaden. De tillhandahåller förstklassig support tillsammans med effektiv utbildning och idag kan man räkna de flesta företag som utvecklar hårdvara till GATElines kunder.