TILLSATTA UPPDRAG

Vi är specialiserade på att rekrytera säljare och säljchefer inom B2B på medior och senior nivå. Här kan du se ett axplock av våra tillsatta uppdrag. Är ni också i behov av att förstärka ert säljteam? Ta kontakt med oss här eller genom knappen längst ner på sidan.

econova

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Account Manager till Econova Garden

Econova är Nordens ledande företag inom jord- och trädgårds-produkter. Econova Garden erbjuder produkter och tjänster som möjliggör skapandet av en grön vardag och en hållbar utveckling. De erbjuder trädgårds- och anläggningsjord baserad på torv och återvunna råvaror, gödsel och växtnäring samt tex. portions- och gräsfrö. De finns tillgängliga på marknaden genom varumärket Weibulls.

Vi tackar Martin Ringborg och Christoffer Andersson samt vinnarkandidaten Robert Karlsson för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

pa%cc%88ndy-tillsatta-jobb-linkedin_01

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Head of Export till Pändy!

Pändy är ett varumärke utvecklat för snacks-älskaren, med ett brett sortiment av välsmakande och nyttigare drycker, godis, snacks, protein-bars och proteinpulver. Idag finns varumärkets produkter på över 30 marknader och fortsätter lansera nya hälsosammare alternativ till traditionella snacks. Pändy är en del av Humble Group.

Vi tackar Ebba Dahlström, CEO och vinnarkandidaten Sylwia Haczkiewicz för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

vainu_xp-power-2

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Account Executive till Vainu!

Vainu har utvecklat en molntjänst för Sales & Marketing Intelligence. Genom att erbjuda företag nordens ledande företagsdatabas och integrationer till de senaste försäljning- och marknadsföringsverktygen, kan bolag hitta idealkunder och engagera dem på rätt sätt och således öka sin försäljning.

Vi tackar Afif Karl-Johan Chahrstan, Head of Scandinavia på Vainu och vinnarkandidaten Marko Mujic för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

banner-tillsatta-uppdrag-falck

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Senior Key Account Manager till Falck!

Falck är Nordens största entreprenör inom ambulans- och räddningstjänster. De hjälper privatpersoner, företag och organisationer genom att arbeta med trygghet utifrån ett helhetsperspektiv, där de bla. erbjuder vägassistans och försäkringar. Under åren har Falck också byggt upp ett eget rikstäckande bärgarnätverk.

Vi tackar på Maria Ryeng och vinnarkandidaten Tom M Bagheri för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

1665577755832

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Key Account Manager till det svenska health-tech bolaget Linkura.

Linkura har utvecklat en plattform som hjälper företag och organisationer att öka medarbetares välmående, genom biodata och AI-teknik som fångar upp stressignaler i kroppen. Det möjliggör ett preventivt hälsoarbete för att öka välbefinnandet och minska ohälsa inom organisationer på ett helt nytt sätt än vad som tidigare varit möjligt.

Vi tackar Boel Sjöstrand, VD på Linkura och vinnarkandidaten Pedro Lundin för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

1665555658883

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Senior Account Executive till Qbrick!

Qbrick är ett snabbväxande och innovativt bolag som levererar mjukvarulösningar inom videokommunikation. Bolaget tillhandahåller en SaaS plattform med vilken kunder kan skapa, redigera, lagra och distribuera video samt säkerställa att videoinnehållet träffar den tilltänkta publiken. Qbrick utvecklar även interaktiva videolösningar där tittare kan engagera sig med videon de tittar på.

Vi tackar Henrik Landin, Sales Director på Qbrick och vinnarkandidaten Fanny Biehl för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

tillsatta-jobb-linkedin-closers_advinans-kopia_xp-power

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Business Associate till det växande fintech-bolaget Advinans!

Advinans har utvecklat en molnbaserad plattform för att hantera pension, försäkring och förmåner. Advinans förenklar administration, säkerställer att medarbetarna förstår sina förmåner och att de får mest möjliga pension för pengarna utan onödiga avgifter.

Vi tackar Carolina Fock, Sales Manager på Advinans och vinnarkandidaten Diego Troncoso för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

banner-tillsatta-uppdrag-formue

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Team Manager till Formue Sverige!

Formue är en ledande oberoende förmögenhetsförvaltare som sedan 20 år erbjuder hållbar förmögenhet- och kapitalförvaltning samt rådgivning inom pension, investering, familjerätt och skatterätt. Som oberoende har Formue inga nära förbindelser eller ekonomiska incitament som påverkar vilka råd kunderna får.

Vi tackar Ola Arvidsson, CEO Head of Wealth Management på Formue och vinnarkandidaten Axel C. Skattsgård för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

vainu_xp-power-2

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Account Executive till Vainu!

Vainu har utvecklat en molntjänst för Sales & Marketing Intelligence. Genom att erbjuda företag nordens ledande företagsdatabas och integrationer till de senaste försäljning- och marknadsföringsverktygen, kan bolag hitta idealkunder och engagera dem på rätt sätt och således öka sin försäljning.

Vi tackar Afif Karl-Johan Chahrstan, Head of Scandinavia på Vainu och vinnarkandidaten Hamza K. för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

banner-tillsatta-uppdrag-qpola

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Sales Manager till Qopla!

Hundratals restauranger som BunMeatBun, MGL Sushi, Indian Garden och Babel Deli använder Qoplas system för att skapa en bättre restaurangupplevelse genom att servera gäster säkrare, snabbare, enklare och mer kostnadseffektivt.

Vi tackar Sahir Ahmed COO på Qopla och vinnarkandidaten Hamon Berhame för förtroendet, och önskar all lycka till på resan framåt!

closers_humble2

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Commercial Director till The Humble Co.

Svenska framgångssagan The Humble Co. har på bara några år blivit världsledande inom hållbar munvård med distribution i över 30 länder. Varje köp av en Humble-produkt finansierar munvårdsprojekt som hjälper barn i behov av tandvård. I samarbete med Humble Smile Foundation genomförs projekt i olika samhällen världen över.

Vi tackar Oskar Holmblad, tidigare CEO på The Humble Co. och vinnarkandidaten Gianna Haryanto för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

tillsatta-jobb-leeroy

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Sales Representative till Leeroy!

Leeroy är techbolaget som utrustar restaurangägare med kraftfulla lösningar som de behöver för att driva framgångsrika moderna restauranger. Grundades 2007 och erbjuder en rad digitala lösningar som hjälper restauranger att driva, hantera och optimera sin verksamhet. Från en mobil kassa, köksskärm och självbetjäningskassa till en mycket populär white-label app, onlinebeställning och back office system, erbjuder företaget den kompletta cloud plattformen med lösningar som gör restauranger lönsammare och effektivare.

Vi tackar Jakob Hanstorp säljchef på Leeroy och vinnarkandidaten Gustav Häggbom för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

closers_loomispay_xp-power

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Account Manager till LOOMIS PAY!

Loomis-Pay erbjuder en helhetslösning för att hantera alla betalningar i ett enda system med tillhörande tillgänglig support och rådgivning. Betalningslösningen är den första heltäckande tjänsten som låter företag hantera kontanter, kort och mobilbetalning genom en och samma leverantör.

Vi tackar Stefan Johansson Head of Sales & Marketing på Loomis Pay och vinnarkandidaten Per Fredriksson för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

closers_vitamin-well

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Key Account Manager till Vitamin Well AB!

Svenska framgångssagan Vitamin Well har vuxit snabbt sedan starten 2008 och finns idag i över 30 000 butiker i 35 länder och fortsätter växa både i Sverige och internationellt.

Vi tackar Henrik Rosén, Head of KAM på Vitamin Well och vinnarkandidaten Jesper Weslien för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

closers_idkollen_xp-power

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Sales Executive till IDkollen

IDkollens webbtjänster ger företag verktygen för en trygg, säker och bättre upplevd kundkommunikation, exempelvis genom att enkelt verifiera kunders identitet vid tex telefonsamtal med BankID och trygga hanteringen av persondata.

Vi tackar Peter Hjort, CCO på IDkollen och vinnarkandidaten Adam Breitholtz för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

closers_kassacentralen_xp-power

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Sales Manager till KassaCentralen.

Kassacentralen erbjuder framgångsrikt sina kunder en trygg och säker helhetslösning som effektiviserar samt förenklar försäljningsprocessen genom deras egenutvecklade kassasystem, kortterminaler och system för online beställningar.

Vi tackar Magnus Andersson och vinnarkandidaten Petter Lilia för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

closers_jobbentren_

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Kundansvarig/Coach till Jobbentrén.

Jobbentrén är ett socialt företag som mäter sin framgång genom samhällsnytta, med målet att skapa integration och inkludering. Jobbentrén skapar lyckade och långsiktiga anställningar tillsammans med nyanlända och arbetsgivare.

Vi tackar Mark Ahlenius och vinnarkandidaten för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt! 

closers_ingrid_ny_xp-power

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Account Executive till svenska tech-succén Ingrid.

Ingrid åtgärder det globala problemet kring e-handel: dåliga leveransupplevelser. Med Ingrids lösning slipper kunderna välja mellan en mängd fraktalternativ utan plattformen föreslår det alternativ som passar den enskilda konsumenten bäst vid ett givet tillfälle. Idag har över 50 miljoner beställningar på nätet gått via Ingrids delivery checkout på över 80 marknader.

Vi tackar Madelén Menning på Ingrid och vinnarkandidaten för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

closers_seen_xp-power

Headhuntingbyrån CLOSERS har nyligen tillsatt positionen som Account Executive till den norska martech succén SEEN!

SEEN har utvecklad en innovativ molnplattform för datadriven och personifierad video som ökar kundlojalitet, engagemang och konvertering. 

Vi tackar Goran Govorcinovic, Sales Director och Joachim Medalen, Managing Director samt vinnarkandidaten för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

1651560730409

Headhuntingbyrån CLOSERS har nyligen tillsatt positionen som Business Development Representative till den finska martech succén Lyyti!

Lyyti har utvecklat en molnbaserad plattform som hjälper företag och organisationer att skapa, genomföra och följa upp sina event på ett smart och effektivt sätt.

Vi tackar Anja Bexelius, Country Manager och vinnarkandidaten för förtroendet och önskar de all lycka till på deras gemensamma resa framåt!

timma-alt-1_xp-power

Headhuntingbyrån CLOSERS har nyligen tillsatt positionen som Account Executive till den finska SaaS succén Timma! 

Timma hjälper företag inom hår, skönhet och välmående att både spara tid och att få fler kunder genom att digitalisera deras verksamhet med hjälp av Timmas molnbaserade plattform.

Vi tackar Johan Herman Ørbeck Falck, Head of Sales Sweden och vinnarkandidaten för förtroendet och önskar de all lycka till på deras gemensamma resa framåt!

impactpool

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Vice President, International Business till Impactpool!

Impactpool har utvecklat en molnbaserad HR-tech plattform för förmedling av lediga tjänster hos organisationer som FN, UNHCR, Rädda barnen och Röda korset, dvs Impact organisationer och NGO:er. Bolagets vision är att attrahera människor som vill arbeta för organisationer som gör skillnad för världen och koppla ihop dem med dessa organisationer. Med hjälp av avancerad teknik som AI (artificiell intelligens) och sociala sourcingmetoder gör dem det smidigt för organisationer att hitta rätt kandidat.

Vi tackar Magnus Bucht, CEO på Impactpool och vinnarkandidaten för förtroendet och önskar dem all lycka till på resan framåt!

vainu_xp-power

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Account Executive till Vainu!

Vainu har utvecklat en molntjänst för Sales & Marketing Intelligence. Genom att erbjuda företag nordens ledande företagsdatabas och integrationer till de senaste försäljning- och marknadsföringsverktygen, kan bolag hitta idealkunder och engagera dem på rätt sätt och således öka sin försäljning.

Vi tackar Afif Karl-Johan Chahrstan, Head of Scandinavia på Vainu och vinnarkandidaten för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

prime-penguin

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Key Account Manager till den prisbelönta logtech succén Prime Penguin.

Prime Penguin har utvecklat en plattform som effektiviserar e-handelslogistik för alla parter. Plattformen erbjuder omedelbar integration med de största e-handelsplattformarna och ansluter e-handlare till deras nätverk av tredjepartslogistiker (3PL) världen över.

Vi tackar Stina Reutercrona, CEO och vinnarkandidaten för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

1646293696318

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Business Development Representative till Boardeaser AB!

Boardeaser, som växer så det knakar, har utvecklat en molntjänst för professionell bolagsstyrning. Verktyget förenklar vardagen för styrelse och ledning genom att erbjuda styrelseportal, rapportering och governance – i en och samma plattform.

Vi tackar Pär Haga, CEO på Boardeaser AB och vinnarkandidaten för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

1645689272148

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Strategic Partner Manager till Tryggsam!

Tryggsam är ett av Sveriges snabbast växande techbolag och utvecklar smarta säkerhetstjänster för en tryggare vardag. De har under 2021 blivit Great Place to Work certifierade och blev under 2020 utsedda som ett av Gassel Företagen av Dagens Industri.

Vi tackar Per Erlandsson på Tryggsam och vinnarkandidaten för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

1645515687754

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Account Executive till den norska martech succén SEEN!

SEEN har utvecklad en plattform (SaaS) för datadriven och personifierad video som ökar kundlojalitet, engagemang och konvertering.

Vi tackar Joachim Medalen, Managing Director och vinnarkandidaten för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

1645688943676

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Inhouse Sales Manager till Tryggsam

Tryggsam är ett av Sveriges snabbast växande techbolag och utvecklar smarta säkerhetstjänster för en tryggare vardag. De har under 2021 blivit Great Place to Work certifierade och blev under 2020 utsedda som ett av Gassel Företagen av Dagens Industri.

Vi tackar Isabelle Wihlborg på tryggsam och vinnarkandidaten för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

breakit

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Key Account Manager till Breakit!

Breakit är Sveriges nyhetssajt om tech och startups. Breakit har inte bara haft en snabb tillväxt sedan starten 2015, de har också vunnit flertalet utmärkelser så som Stora Journalistpriset 2021 i kategorin Årets förnyare och Sveriges Tidskrifters Stora Pris.

Vi tackar Camilla Bergman, VD på Breakit och vinnarkandidaten för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

closers_benify-ny_xp-power

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Enterprise Sales Executive till Benify!

Benify är ett globalt bolag inom HR-tech som erbjuder marknadens ledande plattform för medarbetarförmåner. De blev utsedda till en av Sveriges 10 bästa arbetsplatser av Great Place to Work Sweden 2019 samt 2020 och även utsedda av Dagens Industri till Mästargassel 2020.

Vi tackar Charlotta Pelagalli på Benify och vinnarkandidaten för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

board-easer

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Account Executive till Boardeaser AB!

Boardeaser, som växer så det knakar, har utvecklat en molntjänst för professionell bolagsstyrning. Verktyget förenklar vardagen för styrelse och ledning genom att erbjuda styrelseportal, rapportering och governance – i en och samma plattform.

Vi tackar Pär Haga, CEO på Boardeaser och vinnarkandidaten för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

 

qbank

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Sales Development Representative till QBank DAM!

QBank är ett svenskt framgångsrikt SaaS-företag som erbjuder lösningar inom området Digital Asset Management med över 550 000 användare genom internationella kunder baserade över hela världen.

Vi tackar Anna Ferreira Gomes, CRO på QBank och kandidaten för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

 

seen-2

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Account Executive till den norska martech succén SEEN!

SEEN har utvecklad en plattform (SaaS) för datadriven och personifierad video som ökar kundlojalitet, engagemang och konvertering.

Vi tackar Joachim Medalen, Managing Director och vinnarkandidaten för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

 

humble-x-closers-2

Closers tillsätter Operating Director till Humble Group

Humble group är en snabbt växande foodtech- och FMCG-koncern som levererar nästa generation av konsumentprodukter som är bra för både människor och planeten.

Bland flertalet mycket kompetenta kandidater blev den slutliga vinnarkandidaten Daniel Warence från Orkla och divisionen Confectionery & Snacks. Daniel kommer i sin roll som Operating Director på Humble Group att arbeta nära de verkställande direktörerna samt ingå i koncernens ledningsgrupp och tillträder sin roll den 10 januari 2022.

Vi på Closers tackar parterna för en gott samarbete i detta headhuntinguppdraget och önskar ett stort lycka till på deras gemensamma resa framåt!

Läs mer om processen här.

closers_ingrid_ny_xp-power

Closers har tillsatt positionen som Account Executive till svenska tech-succén Ingrid!

 

Ingrid åtgärder det globala problemet kring e-handel: dåliga leveransupplevelser. Med Ingrids lösning slipper kunderna välja mellan en mängd fraktalternativ utan plattformen föreslår det alternativ som passar den enskilda konsumenten bäst vid ett givet tillfälle.

Vi tackar Madelén Sjöberg på Ingrid och vinnarkandidaten för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

closers_benify-ny_xp-power

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Enterprise Sales Executive till Benify!

Benify är ett globalt bolag inom HR-tech som erbjuder marknadens ledande plattform för medarbetarförmåner. De blev utsedda till en av Sveriges 10 bästa arbetsplatser av Great Place to Work Sweden 2019 samt 2020 och även utsedda av Dagens Industri till Mästargassel 2020.

Vi tackar Baman Motivala på Benify och kandidaten för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

 

lytti

Headhuntingbyrån CLOSERS har nyligen tillsatt positionen som Sales Executive till den finska martech succén Lyyti!

Lyyti har utvecklat en digital plattform som hjälper företag och organisationer att skapa, genomföra och följa upp sina event på ett smart och effektivt sätt.

Vi tackar Anja Bexelius, Country Manager och kandidaten för förtroendet och önskar de all lycka till på deras gemensamma resa framåt!

 

winningtemp

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som National Sales Manager Sweden till den svenska HR-tech raketen Winningtemp.

Winningtemp har utvecklat en revolutionerande plattform som hjälper ledare att mäta och förbättra organisationers välmående genom att temperaturmäta medarbetarupplevelsen på ett effektivt sätt.

Vi tackar Jacob Österberg, Sales Director och kandidaten för förtroendet och önskar parterna all lycka till på deras gemensamma resa!

 

webstep

Headhuntingbyrån CLOSERS har förstärkt det börsnoterade och prisbelönta IT-konsultföretaget Webstep AB och deras säljorganisation med en ny stjärna!

Webstep har blivit utsett till en av Sveriges bästa arbetsplatser 5 år i rad och deras största kompetensområden är systemutveckling inom .NET, Java och Front-End, tätt följt av IT-Management, Data Science (AI/Maskininlärning) och Sitevision.

Vi tackar Eje Thorarinsson, Regional Manager på Webstep och vinnarkandidaten för förtroendet och önskar båda parter stort lycka till!

 

webstep

Headhuntingbyrån CLOSERS har förstärkt det börsnoterade och prisbelönta IT-konsultföretaget Webstep AB och deras säljorganisation med en ny stjärna!

Webstep har blivit utsett till en av Sveriges bästa arbetsplatser 5 år i rad och deras största kompetensområden är systemutveckling inom .NET, Java och Front-End, tätt följt av IT-Management, Data Science (AI/Maskininlärning) och Sitevision.

Vi tackar Jakob Cardell, VD på Webstep och kandidaten för förtroendet och önskar båda parter stort lycka till!

norteam

Headhuntingbyrån CLOSERS har förstärkt Norteam AB och deras säljorganisation med en ny stjärna!

Norteam är ett snabbväxande IT-tjänstebolag som är specialiserade på ”Microsoft Cloud” vilket inkluderar molntjänster som Microsoft Azure, Microsoft 365, Dynamics 365 med fler tjänster. Bolaget växte med 50% under pandemiåret 2020 och allt fler företag väljer nu Norteam som leverantör för att effektivisera och utveckla sin IT-miljö.

Vi tackar Martin Norström och Göran Norström på Norteam och vinnarkandidaten för förtroendet och önskar båda parter stort lycka till!

canned-me

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Customer Success Manager till svenska techbolaget Canned.me

Canned grundandes 2016 och har etablerat sig på marknaden med lönsamhet helt utan riskkapital. Idag servar företaget tusentals medarbetare genom ett 30-tal stora företag som valt att ansluta sig till Canneds videoplattform. Under 2020 växte bolaget med 50 procent och allt fler företag har valt Canned.me för att integrera video som en naturlig del i den externa som så väl interna kommunikationen.

Vi tackar Olle Fredemo och Sara Larsen på Canned och vinnarkandidaten för deras förtroende och önskar båda parter stort lycka till!

clever-compliance

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Senior Client Manager till svenska tech-startupen Clever Compliance.

Clever Compliance har utvecklat en globalt anpassad och avancerad mjukvaruplattform som med hjälp av AI och blockedjeteknik automatiserar och förenklar compliance-avdelningarnas komplexa arbete på större företag.

Vi tackar Clever Compliance och vinnarkandidaten för förtroendet och önskar båda parter stort lycka till!

advina

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Account Executive Large Enterprises till det svenska fintechbolaget Advinans. 

Advinans har utvecklat en komplett molnbaserad plattform för företag och som bl.a. automatiserar hanteringen av medarbetarnas pensioner, försäkringar och förmåner. Flertalet stora och välkända aktörer har valt att investera i Advinans och deras satsning på att effektivisera den alltjämt traditionella tjänstepensionsindustrin. På senare år har allt fler stora företag i Sverige valt Advinans plattform för att förvalta och hantera medarbetarnas pensionslösningar.

Vi tackar Jonathan Ossmark, CCO på Advinans och kandidaten för förtroendet, och önskar all lycka till på deras gemensamma resa!

closers-ad-viva-ad-1200-x-630px6

Closers tillsätter en senior kundansvarig till Viva Media.

Closers har precis tillsatt positionen som senior kundansvarig till Viva Media som är en fullservicebyrå inom digital marknadsföring och är en av Sveriges främsta inom området. De producerar även den populära ”VD-podden” där Vivas VD Arash Gilan samtalar om ledarskap med framgångsrika ledare, chefer och experter.

Det har varit ett stort nöje att få samarbeta med Viva Media i detta headhuntinguppdrag och vi önskar både Viva och kandidaten stort lycka till på deras gemensamma resa!

content-online-001

Closers tillsätter Global Account Executive till den svenska agenturen Content Online

Closers har precis tillsatt positionen som Global Account Executive, med huvudansvar för den franska marknaden, till svenska Content Online, som är en av Europas snabbast växande agenturer inom publishing och har exklusiva rättigheter i bl.a. Norden, UK och Frankrike.

Det blev i slutändan två kandidater som fick förtroendet och rekryterades istället för en, vilket betydde rekrytering nr 3 och 4 av oss i år till denna tillväxtraket. Vi tackar Content Online och kandidaterna för förtroendet och önskar stort lycka till!

content-online-001

Closers tillsätter Global Account Executive mot UK & Norden till den svenska agenturen Content Online

Closers har precis tillsatt positionen som Global Account Executive till svenska Content Online, som är en av Europas snabbast växande agenturer inom publishing med exklusiva rättigheter i bland annat Norden och UK.

Det blev i slutändan två kandidater som fick förtroendet och rekryterades istället för en. Vi tackar Content Online och kandidaterna för förtroendet och önskar stort lycka till!

closers-ad-sharp-1200-x-630px

Closers tillsätter specialistsäljare till Sharp Business Systems

Closers har precis tillsatt positionen IT Sales Specialist till Sharp Business Systems Sverige AB som erbjuder marknadsledande produkter och tjänster inom bland annat dokumenthantering, IT, digital skyltning och betalsystem.

Ända sedan Tokuji Hayakawa grundade Sharp Corporation 1912 har deras innovationer resulterat i nyskapande produkter inom en mängd olika områden och lyckats skapa ett världomspännande varumärke.

Vi tackar Sharp och den rekryterade kandidaten för förtroendet!

tillsatta-jobb-linkedin-closers-mall-x-3_xp-power-copy-2

Closers tillsätter försäljningschef till tillväxtraketen Tryggsam

Closers har precis tillsatt chefspositionerna Sales Manager Direct Sales B2B och Head of B2C till tillväxtraketen Tryggsam i Sverige AB som är ett av Sveriges snabbast växande bolag.

ID-stölder är Sveriges snabbast växande brott och vad gäller företag så förutspår polisen att kreditbedrägerier mot företag kommer att öka. Tryggsam erbjuder ID-skydd till privatpersoner och företagsskydd och bolagsbevakning som minskar risken för företagskapningar.

Vi tackar Tryggsam och de rekryterade kandidaterna för förtroendet!

1592289174235

Closers tillsätter Senior BDE till fintech startupen Meniga

Closers har precis tillsatt positionen som Senior Business Development Executive till Meniga Rewards som nyligen blivit omnämnt som en av Europas allra hetaste fintech start-ups. Deras cashback plattform gör det möjligt för e-comms och retailers att skapa träffsäkra marknadsföringskampanjer utifrån transaktionsdata i realtid, och ger konsumenter möjlighet att få pengar tillbaka på sina köp direkt via sin bankapp.

Vi tackar Meniga Rewards och den rekryterade kandidaten för förtroendet! Detta är vår 2:a rekrytering till denna spännande start-up i år.

1591166475935

Closers tillsätter Sales Executive till SaaS-bolaget Adnavem

Closers har precis tillsatt positionen som Sales Executive till Adnavem, som digitaliserar och effektiviserar företags transportköp. Genom att automatisera processen och ta kontroll över data och information hjälper de företag att spara pengar, göra grönare val och optimera sina logistikflöden.

Alla våra uppdrag tillsätts under radarn och finns inte publikt att söka.

1592289174235

Closers tillsätter Senior Business development Executive till fintech startupen Meniga

 

Closers har precis tillsatt positionen som Senior Business Development Executive till Meniga Rewards som nyligen blivit omnämnt som en av Europas allra hetaste fintech start-ups. Deras cashback plattform gör det möjligt för e-comms och retailers att skapa träffsäkra marknadsföringskampanjer utifrån transaktionsdata i realtid, och ger konsumenter möjlighet att få pengar tillbaka på sina köp direkt via sin bankapp.

Vi tackar Meniga Rewards och den rekryterade kandidaten för förtroendet!

closers-ad-viva-ad-1200-x-630px2

Closers tillsätter KAM till svenska techbolaget Mobility46

Det är med stor glädje vi meddelar att Closers nu har tillsatt en Key Account Manager till Mobility46.

Mobility46 är ett Svenskt tech-bolag som ligger i framkant i digitaliseringen av parkerings- och e-mobilitet med sina energi- och klimatsmarta parkeringslösningar. Deras huvudsakliga produkt är Park 46 Parking Management System och nu växer de så det knakar!

Det ska bli riktigt kul att följa er på resan och vi tackar för ett fantastiskt samarbete.

closers-ad-viva-ad-1200-x-630px5

Closers tillsätter två Enterprise Account Executives till Divio Technologies AB 

Det är med stor glädje vi meddelar att Closers har tillsatt två Enterprise Account Executives till Divio Technologies AB!

Divio erbjuder en unik lättanvänd automatiserad multicloud plattform som kombinerar PaaS (Platform as a Service) med CMP (Cloud Management Platform). En plattform som gör att Divios kunder blir oberoende av vilken molnleverantör som används och att utvecklarna kan fokusera på nya tjänster, och att skapa affärsvärde, istället för att lägga dyrbar tid på att underhålla molnet.

closers-ad-viva-ad-1200-x-630px3-2

Closers tillsätter en Sales Specialist till Netsecure Sweden AB. 

Netsecure är ett svenskt bolag specialiserat på IT-säkerhet och informationssäkerhet, allt med minskad komplexitet. Frigör helt enkelt arbetsmoment, kostnader, överlappande lösningar och välkomna nya enklare arbetssätt!

closers-ad-viva-ad-1200-x-630px4

Closers tillsätter fältsäljare till energismarta Eniva Isolerproffs

ENIVA Isolerproffs levererar färdiga lösningar inom isolering i hela klimatskärmen i konstruktioner ovan mark i såväl ROT-projekt som nyproduktion. De har sedan 1983 tilläggsisolerat över 30 000 objekt i villor, hos bostadsrättsföreningar och större fastigheter, i industrilokaler och som entreprenör i nyproduktion.

closers-ad-viva-ad-1200-x-630px

Closers tillsätter en Sales Manager och en Account Manager till GATEline AB

GATEline är sedan 1984 etablerat som den ledande distributören av programvara med tillhörande tjänster för elektronikkonstruktion på den nordiska marknaden. De tillhandahåller förstklassig support tillsammans med effektiv utbildning och idag kan man räkna de flesta företag som utvecklar hårdvara till GATElines kunder.