Fast-track-rekrytering – snabb rekrytering för dig som har bråttom!

1-3-2-fast-track

Behöver du en snabb rekrytering som ger dig blixtsnabb tillgång till de relevanta säljare och säljchefer du ska tillsätta på ert bolag? Då kan vår tjänst Fast-track vara rätt alternativ för dig. För en så snabb rekrytering som möjligt hjälper dig att hitta passande kandidater som vi har upparbetade i vårt nätverk. Det gör så att du kan spara tid på att själv slippa söka kandidater på den öppna marknaden. Vi hittar de förmågor du behöver så att du snabbt kan stärka din säljorganisation.

Det som gör att vi kan utföra en snabb rekrytering är att vi själva har en bakgrund från säljbranschen och vet hur vi ska hitta den talang just din organisation behöver. Vi vet att bra säljare sällan söker nytt arbete aktivt – de behöver attraheras. Därför för vi en ständig dialog kring nya möjligheter i karriären med ett stort antal säljare och säljchefer. De här säljarna syns inte som öppna för nya möjligheter på marknaden. Därför är de svåra att hitta om du inte redan har en upparbetad relation sedan tidigare. Det är tack vare det här långsiktiga arbetet som vi kan hjälpa till med snabb rekrytering.

Fast-track är den rakaste vägen till sign

Vår tjänst Fast-track ger dig tillgång till kandidater som är lämpliga för den tjänst som ni vill tillsätta, utan att ni behöver kosta på er en hel headhunting-process. Tack vare det relationsbyggande förarbete som vi har gjort kan vi snabbt ta fram och ge er namn på drivna, kompetenta och relevanta kandidater från vårt nätverk. Ni väljer själva om ni tycker att de passar och om ni vill träffa någon av dem eller inte. Ni betalar endast ett signeringsarvode om någon av de kandidater som vi har presenterat för er signerar för tjänsten. Fast-track ger dig en snabb rekrytering till en lägre kostnad.

  • Tillgång till erfarna och framgångsrika säljare via vårt upparbetade säljnätverk.
  • Slipp långa headhunting-processer – lägg bara tid på att träffa de kandidater som är intressanta.
  • Betala bara om någon signerar för tjänsten.

 

Vår säljerfarenhet ger dig rätt person på ett snabbt sätt

Sedan 2012 har vi på Closers etablerat oss som Sveriges främsta headhunting-byrå inom B2B-försäljning med över 1 000 tillsatta uppdrag. Det har vi lyckats med tack vare att vi vet vad som krävs för att bli en riktigt bra säljare. Vårt team består av medarbetare som har erfarenhet av kvalificerad B2B-försäljning vilket gör att vi kan tala samma språk med både våra kunder och kandidater. Vi har ett skarpt öga för de unika förmågor och egenskaper som passar för varje uppdrag. Tack vare vårt upparbetade nätverk kan vi använda vår unika kompetens för att snabbt rekrytera precis rätt person för just dina behov. Du kan stärka din säljorganisation fortare än vad du tror.

 

Snabb rekrytering utan risker eller åtaganden

Vill ni ha tillgång till relevanta säljare eller säljchefer utan att själva behöva leta? Vill ni dessutom minska risken att behöva betala för något innan ni har sett vilka kandidater vi hittar åt er? Kontakta oss nedan så berättar vi mer om snabb rekrytering via tjänsten Fast-track!