Fast track-rekrytering – för er som har bråttom!

1-3-2-fast-track

Önskar du snabbt få tillgång till relevanta säljare och säljchefer för tjänsten du ska tillsätta på ert bolag? Då kan vår tjänst Fast-track vara ett bra alternativ. Vi hjälper dig att hitta passande kandidater som vi har upparbetade i vårt nätverk för att du själv ska spara tid och slippa söka kandidater på öppen marknad.

Bra säljare söker sällan nytt arbete aktivt. De behöver attraheras och därför har vi ständigt ett stort antal säljare och säljchefer som vi har dialog med kring nya möjligheter i karriären. Dessa säljare syns inte som öppna för nya möjligheter på marknaden varför de kan vara svåra att hitta om man inte har en upparbetad relation sedan tidigare.

Fast-track är den rakaste vägen till sign

Genom vår tjänst Fast-track kan ni få tillgång till kandidater som är lämpliga för den tjänst ni vill tillsätta, utan att kosta på er en hel headhuntingprocess. Vi ger er namn på relevanta kandidater från vårt nätverk, och ni väljer själva om ni vill träffa dem eller inte. Ni betalar endast ett signeringsarvode om någon av de kandidater vi presenterat signerar för tjänsten.

Riskfritt och utan åtaganden

Önskar ni tillgång till relevanta säljare eller säljchefer utan att själva behöva leta? Vill ni dessutom minska risken att behöva betala för något innan ni har sett vilka kandidater vi hittar åt er? Kontakta då oss genom formuläret nedan så ska vi berätta mer om tjänsten Fast-track!