Hem / söker säljare

Vi rekryterar säljarna ni velat ha, men som inte sökt sig till er!

Att förlita sig på annonsrekrytering eller sitt egna nätverk räcker inte för att attrahera de bästa säljarna. Precis som en väl avvägd säljprocess kräver rekrytering av de bästa kandidaterna väl genomförd prospektering, uppsökande bearbetning, kvalificerad behovsanalys, trovärdighet och förmågan att väcka intresse. Den metoden har vi utvecklat och förfinat i över 10 år, vilket lett till 1000+ genomförda headhuntinguppdrag inom försäljning sedan starten 2012.

Tillväxt

Closers rekryterar säljare och säljchefer som driver tillväxt

Vårt headhuntingteam består av affärsinriktade headhunters med erfarenhet och kompetens inom B2B-försäljning. Vi har utvecklat och förfinat vår metod för headhunting, som bygger på 100 procent uppsökande aktiviteter mot kandidatmarknaden. De bästa säljarna och säljcheferna söker ytterst sällan jobb själva, utan behöver identifieras och attraheras genom uppsökande kontakt och förtroendeingivande dialog.

Sedan 2012 har vi tillsatt 1000+ säljpositioner. Bland annat har vi:

  • 150+ genomförda headhuntinguppdrag inom SaaS
  • 100+ genomförda headhuntinguppdrag inom IT/Teknik
  • 50+ genomförda headhuntinguppdrag inom Finans
  • 30+ genomförda headhuntinguppdrag inom FMCG
  • Årlig success rate på 90-95% (endast 5-10% av våra uppdrag leder till ersättningsrekrytering)

Kontakta oss

Behöver du rekrytera säljare eller försäljningschef?

Vi inleder med ett första samtal där vi kvalificerar uppdraget tillsammans genom att diskutera ert behov och vilken typ av kandidatprofil som är bäst lämpad för uppgiften utifrån er strategi, affärsmål, position på marknaden, säljhinder med mera. Därefter värderar vi uppdraget och erbjuder er ett affärsupplägg.

Behöver ni förstärka er säljorganisation med bättre säljare?

våra affärsområden

Se våra områden

Vi har rekryterat säljare, marknadsförare och ledare på olika nivåer inom tech/SaaS, IT, telekom, finans, HR, media, FMCG & industri.

Rekrytering säljare

Vi rekryterar marknadens främsta säljare och säljchefer inom B2B. Vi identifierar och rekryterar säljkompetens som får ditt företag att växa.

Rekrytering marknadsföring

Om du behöver stärka ditt marknadsteam hjälper vi dig att tillsätta marknadsförare och specialister som genererar fler leads till ditt företag. 

Chefsrekrytering

Vi headhuntar nyckelpersoner på ledningsnivå som skapar resultat. Vi erbjuder både rekrytering och interim.

Kandidat?

Är du nyfiken på nya utmaningar inom sälj, marknad och management? Anslut dig till Closers nätverk genom att registrera din profil.