1-1-soker-saljare

Vi rekryterar Sveriges bästa säljare och säljchefer

Vi är övertygande om att det är säljorganisationen som driver tillväxten i de flesta svenska företag. Samtidigt blir försäljning mer och mer utmanande och komplex, och det ställs hela tiden nya krav på säljaren eller säljchefen. Därför är det inte helt lätt att veta vilken typ av säljprofil som presterar bäst i ens organisation och bransch.

Closers hjälper dig att rekrytera säljare och säljchefer som driver tillväxt

Vårt headhuntingteam har själva stor erfarenhet av B2B-försäljning och rekrytering av säljare till B2B-säljteam. Vi har byggt upp och etablerat en förstklassig headhuntingavdelning, som arbetar 100 procent uppsökande mot kandidatmarknaden. De bästa säljarna eller säljcheferna söker nämligen ytterst sällan eller aldrig jobb själva, utan behöver sökas upp och övertygas. För det krävs både stor erfarenhet och stort nätverk.
Sedan 2012 har vi tillsatt över 1000 säljpositioner. Bland annat har vi gjort detta:

  • Byggt IT-återförsäljaren Dustins säljorganisation genom att tillsätta över 65 säljare och säljchefer på alla nivåer i deras nordiska tillväxtresa.
  • Tillsatt över 25 säljare och säljchefer till IT-tillverkaren Ricoh i 10 olika städer i landet.
  • Byggt upp betalleverantören Nets KAM-team.
  • Byggt upp start-up:en Funnels nya säljorganisation i Sverige med Account Executives och Sales Development Reps.
  • Headhuntat mjukvarubolaget Freespees nordiska säljdirektör samt deras första CSM och SDR.
  • Tillsatt Vitamin Wells Country Manager för Danmark

Behöver du rekrytera säljare eller säljchefer?

Vi pratar samma språk som er och kan relatera till just era utmaningar. Ni kan vara säkra på att vi lägger ner all den tid som krävs för att identifiera, hitta och övertyga rätt säljare där ute att välja just ert företag.

Behöver ni stärka er säljorganisation?

Vi kan headhunting av säljare och säljchefer

Vi har gedigen erfarenhet av att tillsätta tjänster inom en rad olika branscher. Vår expertis ligger i headhunting av alla olika roller i en säljorganisation. Oavsett om du behöver rekrytera en Head of Sales eller rekrytera en Key Account Manager så kan Closers erfarna headhunters hjälpa dig.

Läs mer om rollerna vi kan hjälpa er att tillsätta nedan eller kontakta oss direkt.

  Våra referenser

Vill du läsa mer om vad våra kunder säger om oss?  Läs fler referenser här!

cropped-soluno-logo-200x36

”Vi har inte stött på något konkurrent till Closers som på något sätt kan mäta sig med deras kompetens inom försäljning och förmåga att kartlägga marknaden och identifiera rätt säljare. Closers sticker ut ut på ett positivt sätt, och är verkligen av säljare för säljare!”

– Christian Hed, Marknad & försäljningschef, Soluno