VI SKAPAR TILLVÄXT GENOM ATT HEADHUNTA DE ALLRA BÄSTA SÄLJARNA

Vi på Closers är headhunters och rekryterare med fokus på området försäljning. Vi vet vad som krävs för att bli en riktigt bra säljare och kan hjälpa våra kandidater att bli ännu bättre. Samtidigt vet vi också vilka krav som de rekryterande företagen har.

Vi startade Closers 2011 för att vi var övertygade om att det är säljarna som driver tillväxten i svenska företag. Givet detta är rekryteringen av rätt människor till säljorganisationerna helt avgörande.

Vi tror på nätverkande

Vi rekryterar personal med uppsökande rekrytering och i personliga möten. Vi strävar alltid efter att hitta långsiktiga och hållbara lösningar som skapar värde för både kandidaten och arbetsgivaren. Vi tror på nätverkande framför annonser. De rekryteringar vi gör sker ofta utifrån det befintliga stora nätverk av säljpersoner som vi byggt upp.

Höga krav vid headhunting av säljare

Vi hjälper företag att hitta nya säljare till sina organisationer, lika mycket som vi hjälper säljarna att hitta nya uppdragsgivare eller arbetsgivare. Ett mervärde för båda parter skapas. Vi brinner för att hitta företag och säljare som funkar perfekt ihop. Kräver tid, verktyg och kompetens

Då samtliga av Closers medarbetare har en bakgrund inom försäljning, har vi en fördjupad förståelse av sälj. Vi vet vad som driver kandidaterna, men vi vet också vilka behov företagen har. Med avancerade verktyg och kunskap hjälper vi dig att genomföra rekryteringsprocesser som ger rätt person i rätt organisation. Om vi lyckas? Läs vad några av våra kunder säger om att samarbeta med oss.

Försäljning en del i att hitta rätt säljare

Ofta finns de bästa kandidaterna redan i ett annat företag. För oss, som ska hitta rätt säljare, handlar uppdragen i dessa fall om att hjälpa kandidaterna att förstå alla förutsättningar och möjligheter det innebär att byta jobb och att leda kandidaten på ett tryggt sätt genom hela processen.. Det kan vara en utmaning, men vi har lång erfarenhet av att förstå vad som motiverar och driver människor. Vi vet också att alla är olika, och det gäller att kunna identifiera de personliga drivkrafterna hos var och en. Samtidigt måste vi ha koll på kulturen hos det företag som ska rekrytera, och välja en kandidat utifrån detta.