Vi bygger Sveriges säljorganisationer genom att hitta och rekrytera de bästa säljarna till er organisation

shutterstock_613758353

Om Closers

Vi på Closers har sedan 2012 headhuntat och rekryterat de bästa säljarna inom försäljning i Sverige.. Vi vet vad som krävs för att bli en riktigt bra säljare. Samtidigt vet vi också vilka krav som marknaden ställer på B2B-säljare och hur säljprocesserna utvecklas och varierar i olika branscher. Det gör att vi vet vilken säljprofil som kommer att prestera väl i vilken bransch och miljö.

Försäljning en del i att hitta rätt säljare

Att lyckas attrahera rätt säljare till ett företag kräver en headhunter som själv har erfarenhet av kvalificerad försäljning. Precis som i försäljning så kräver headhunting av säljare väl genomförd research, kvalificerad behovsanalys, förmågan att väcka intresse och skapa trovärdighet. En rekryteringskonsult som inte har erfarenhet av försäljning själv kommer ha mycket svårare att lyckas förstå vilken kandidatprofil som är rätt, vilka frågor som bör ställas och kunna väcka intresse på rätt sätt. Därför består Closers headhuntingteam av personer som själva har framgångsrik erfarenhet av försäljning och säljledning. Det gör att vi talar samma språk både med våra kunder och kandidater, vilket gör att vi förstår både våra kunders och kandidaters behov och kan därigenom göra rätt matchningar.

Rekrytering av säljare ställer höga krav på förståelse för olika säljprocesser

Closers medarbetare har framgångsrik bakgrund inom försäljning och säljledning, och har dessutom varit med och byggt upp säljorganisationer inom en mängd olika branscher i våra kunduppdrag. Det gör att vi snabbt kan förstå våra kunders strategi, affärsmodell, mål, kultur och utmaningar och vilken typ av säljprofil som passar bäst utifrån just deras verksamhet. Med hög kunskap och moderna verktyg hjälper vi er att både identifiera och attrahera er nästa säljstjärna. Med över 1000 tillsatta headhuntinguppdrag inom B2B-försäljning så vet vi vad som krävs för rekrytera de bästa säljarna. Läs vad några av våra kunder säger om att samarbeta med oss!