Vi bygger Sveriges säljorganisationer genom att hitta och rekrytera de bästa säljarna till er organisation

shutterstock_613758353

Vi på Closers har sedan 2011 headhuntat och rekryterat de bästa talangerna inom försäljning i Sverige. Vi vet vad som krävs för att bli en riktigt bra säljare. Samtidigt vet vi också vilka krav som marknaden ställer på B2B-säljare och hur säljprocesserna utvecklas och varierar i olika branscher. Det gör att vi vet vilken säljprofil som kommer att prestera väl i vilken bransch och miljö.

Försäljning en del i att hitta rätt säljare

Ofta finns de bästa kandidaterna redan i ett annat företag. För oss, som ska hitta rätt säljare, handlar uppdragen i dessa fall om att hjälpa kandidaterna att förstå alla förutsättningar och möjligheter det innebär att byta jobb och att leda kandidaten på ett tryggt sätt genom hela processen. Det kan vara en utmaning, men vi har lång erfarenhet av att förstå vad som motiverar och driver människor. Vi vet också att alla är olika, och det gäller att kunna identifiera de personliga drivkrafterna hos var och en. Samtidigt måste vi ha koll på kulturen hos det företag som ska rekrytera, och välja en kandidat utifrån detta.

Rekrytering av säljare ställer höga krav på förståelse för olika säljprocesser

Då samtliga av Closers medarbetare har en bakgrund inom försäljning, har vi en fördjupad förståelse av sälj. Vi vet vad som driver kandidaterna, men vi vet också vilka behov företagen har. Med avancerade verktyg och kunskap hjälper vi dig att genomföra rekryteringsprocesser som ger rätt person i rätt organisation. Om vi lyckas? Läs vad några av våra kunder säger om att samarbeta med oss