Om oss

Om oss 2018-01-31T18:39:58+00:00

VI SKAPAR TILLVÄXT GENOM ATT HEADHUNTA DE ALLRA BÄSTA SÄLJARNA

Closers är headhunters ”av säljare, för säljare”. Det betyder att alla vi som jobbar här själva har jobbat med försäljning. Vi vet vad som krävs för att bli en riktigt bra säljare, och vi vet också vilka krav som företaget måste ställa. Vi strävar alltid efter att hitta långsiktiga och hållbara lösningar som skapar värde för både kandidaten och arbetsgivaren.

Vi startade Closers 2011 för att vi var övertygande om att det är säljarna som driver tillväxten i svenska företag. Därför är rekryteringen av rätt människor till säljorganisationen så väldigt viktig.

VI BRINNER FÖR ATT HITTA SÄLJARE OCH FÖRETAG SOM FUNKAR PERFEKT IHOP

Det handlar både om att ha kunskap om hur man gör för att hitta rätt säljare genom avancerad headhunting, och om att ha tillräckligt med tid och rätt verktyg för att driva en eller flera search- och rekryteringsprocesser.

Det är också viktigt att kunna övertala de bästa kandidaterna att byta jobb. Alla motiveras av olika saker. Man måste ha lång erfarenhet för att förstå vad det är som driver just denna människa, och hur hon eller han passar in i den säljkår som redan finns.

MEN VÅRT JOBB HANDLAR INTE BARA OM HEADHUNTING

Men Closers jobb handlar inte bara om headhunting och rekrytering. Vi hjälper också våra kunder att behålla och utveckla sina bästa förmågor så att de stannar kvar, och fortsätter bidra till företagets framgång. Konkurrensen om riktigt duktiga säljare är stenhård idag.

Vi har etablerat oss som en av Sveriges främsta inom headhunting av säljare, och har hjälpt kunder hitta rätt i de flesta större. Förutom Stockholm, Göteborg och Malmö även i Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Skövde, Örebro, Uppsala och Sundsvall för att bara nämna några.