Tillsatta uppdrag

Vi låter vårt track-record tala för sig själv

Vi är specialiserade på headhunting av nyckelpositioner inom försäljning, marknadsföring och management. Här kan du se ett axplock av våra tillsatta uppdrag.

Är ni också i behov av att förstärka er organisation? Ta kontakt med oss!

 • Corporate Governance
 • Försäljning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Senior Client Manager till svenska tech-startupen Clever Compliance.

Clever Compliance har utvecklat en globalt anpassad och avancerad mjukvaruplattform som med hjälp av AI och blockedjeteknik automatiserar och förenklar compliance-avdelningarnas komplexa arbete på större företag. Vi tackar Clever Compliance och vinnarkandidaten för förtroendet och önskar båda parter stort lycka till!

Tillsatta uppdrag

Våra senaste headhuntinguppdrag

 • SaaS
 • Försäljning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Customer Success Manager till den svenska SaaS succén Symplify!

Symplify erbjuder ett komplett ekosystem av lösningar för kundengagemang som gör att du kan tolka och agera på varje signal som din kund ger dig. När du har koll på hur dina kunder beter sig kan du med hjälp av AI och maskininlärning bygga och testa en kommunikationsstrategi som tar dem från passiva köpare till varumärkeslojala människor. Genom plattformen kan du visualisera varje steg i kundtratten och skicka kommunikation utan ansträngning i rätt kanal vid rätt tillfälle. Av den anledningen har varumärken som Cancerfonden, William Hill, ICA Banken och NA-KD, m.fl. anslutit sig till Symplify. Vi tackar Fatima Ekekrantz, COO och Robert Kimber, CEO på Symplify och vinnarkandidaten Nicke Bergqvist för förtroendet och önskar de all lycka till på deras gemensamma resa framåt!
 • SaaS
 • Försäljning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Chief Sales Officer till EKEN FINANCING AB!

EKEN FINANCING AB som är det första bolaget i Sverige som erbjuder SBTi bolag( Science Based Targets Initiative) att investera i projekt för att skapa omedelbar klimatnytta, genom att skapa 30-åriga projekt tillsammans med skogsägare. Klimatfinansieringen ger skogsägare möjlighet att över tid ta till sig nya skogsbruksmetoder som idag inte är lönsamma. Detta ger också en möjlighet till att bidra till ett skifte av svensk skogsbruks praxis, mot ett mer lönsamt och miljövänligt skogsbruk. Vi tackar Erik Ottosson (CEO & Founder), Marie Örnesved (Team Developer) och Kasper Bengtsson (CO-Founder) samt vinnarkandidaten Per Forssberg för förtroendet och ett bra samarbete. Vi önskar all lycka till på resan framåt!
 • SaaS
 • Försäljning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Enterprise Account Executive till Epassi!

Med hjälp av Epassi kan företag erbjuda sina anställda olika förmåner för att öka välmåendet och sin attraktionskraft som arbetsgivare. Genom den användarvänliga plattformen kan företag på ett effektivt sätt hantera och administrera de olika förmånerna. De anställda nyttjar och betalar för sina förmåner och friskvårdsaktiviteter direkt i Epassi appen och slipper krångel med kvittoredovisning. I sin tur är tusentals leverantörer anslutna till Epassi vilket gör att anställda kan ta del av en mängd olika förmåner och friskvårdsaktiviteter så som gymmedlemskap, luncher, massage, cyckelförmån, och mycket mer. Vi tackar Jonny Lingvall, Sales Director och Åsa Severgårdh, CEO på Epassi samt vinnarkandidaten Amanda Boix för förtroendet och önskar de all lycka till på deras gemensamma resa framåt!
 • HR-tech
 • Försäljning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Key Account Manager till Visma Publitech!

Visma Publitech erbjuder digitala lösningar för offentlig sektor inom HR, lön, bemanning och ekonomi. Med Visma Publitechs effektiva digitala lösningar, förenklar de komplexa flöden och effektiviserar vardagen för deras användare varje dag, året om.   Vi tackar Wilhelm Brandelius Fd. försäljningschef på Visma Publitech och vinnarkandidaten Rosita Averyd för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!
 • IT
 • SaaS
 • Försäljning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Sales Executive till SaaS-bolaget Telavox!

Prisbelönade Telavox har utvecklat en molnplattform som hanterar telefoni, växeltjänst, chatt, möten och kontaktcenter i en enda enkel plattform. Med möjlighet att integrera detta med många CRM-system blir Telavox ett effektivt verktyg både för intern som extern kommunikation. Vi tackar Fredrik Ulfson, Försäljningschef och vinnarkandidaten Marco Kukuruzovic för förtroendet och önskar de all lycka till på deras gemensamma resa framåt!
 • Sustainable tech
 • Försäljning
 • Ledning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Head of Sales till Bower!

Svenska Bower, som nyligen blev vinnare i kategorin People’s Choice i Global Startup Awards, har utvecklat en världsunik app som belönar återvinning av alla konsumentförpackningar. Företag som ansluter sig till plattformen når lättare hållbarhetsmålen, stärker varumärket och får ovärderliga kundinsikter. Vi tackar Suwar Mert, grundare och VD och vinnarkandidaten Victor Bergström för förtroendet, och önskar all lycka till på resan framåt!
 • HR-tech
 • Försäljning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Enterprise Sales Executive till Benify!

Benify är ett globalt bolag inom HR-tech som erbjuder marknadens ledande plattform för medarbetarförmåner. De blev utsedda till en av Sveriges 10 bästa arbetsplatser av Great Place to Work Sweden 2019 samt 2020 och även utsedda av Dagens Industri till Mästargassel 2020. Vi tackar Baman Motivala på Benify och kandidaten för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!
 • FMCG
 • Försäljning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Key Account Manager till Vitamin Well AB!

Svenska framgångssagan Vitamin Well har vuxit snabbt sedan starten 2008 och finns idag i över 30 000 butiker i 35 länder och fortsätter växa både i Sverige och internationellt. Vi tackar Henrik Rosén, Head of KAM på Vitamin Well och vinnarkandidaten Jesper Weslien för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!
 • Försäljning
 • Ledning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen Head of Sales, Private Affairs till Brilliant Future AB!

Brilliant Future erbjuder företag en molntjänst för både kund- och medarbetarundersökningar som hjälper bolag hela vägen med att mäta, analysera och agera. Brilliant tar kund- och medarbetarrelationer till nästa nivå genom automatiserade rekommendationer och ett helhetsperspektiv av situationen. De mäter inte bara medarbetarnas engagemang och kundernas upplevelse av varumärket – utan gör skillnad i förändringsarbetet och hjälper organisationer och ledare att bli bättre. Vi tackar Ulrika Jonsson, CEO och Marie Rosenquist Berthold, Chief People & Marketing Officer på Brilliant Future och vinnarkandidaten Daniel Baudin Lundström för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!
 • Marketing
 • Försäljning
 • Ledning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som VP of Customer Success till Quickchannel!

Quickchannel hjälper företag och offentliga organisationer att skapa, hantera och leverera högkvalitativt och personligt videoinnehåll för sina målgrupper. Genom SaaS-plattformen kan deras kunder producera interaktiva webbsändningar, webinarier och videor som skapar engagemang och resultat och då även på ett GDPR och WCAG kompatibelt sätt. Vi tackar Viktor Underwood, CEO på Quickchannel och Mazdak Shiasi, Company Bulider på investmentbolaget blq samt vinnarkandidaten Alexandra Drottler för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!
 • Healthcare
 • Ledning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som CEO till prisbelönta Naty AB!

Svenska Eco by Naty är en pionjär, banbrytare och internationell ledare på den miljövänliga baby- och feminina hygienmarknaden. Produkterna är oberoende certifierade och innehåller inga skadliga kemikaler och består av 0% oljebaserad plast mot huden. Naty har fått mängder av internationella utmärkelser och priser för sina ekoprodukter och finns idag i handeln på över 30 internationella marknader. Vi tackar Sara Lyckeberg, Operating Director på Humble Group och vinnarkandidaten Johanna Sjöborg för förtroendet och önskar parterna all lycka till på deras resa framåt!

Headhuntingbyrån CLOSERS har nyligen tillsatt positionen som Key Account Manager till IT bolaget Citedo!

Citedo är ett IT-tjänsteföretag med ett servicenätverk över hela Norden. Bolaget har sedan starten 1998 varit att göra skillnad med en exceptionell servicenivå och stort, långsiktigt engagemang. Deras lösningar och affärsrelationer bygger på transparens, tydlighet och högsta kvalitet i allt från bemötande till teknik. För små och medelstora företag fungerar dom som en extern IT-avdelning med ansvar för allt från analys till hårdvara, drift och support. Stora koncerner outsourcar gärna all sin utskriftshantering till Citedo. Vi tackar Tobias Wastesson, Försäljningschef på Citedo och vinnarkandidaten Nicklas Tiger för förtroendet och önskar de all lycka till på deras gemensamma resa framåt!

Tillsatta uppdrag

1 1

”Tack Alexandre de Loës för väldigt bra hjälp både i processen med att definiera rätt säljarprofil för vårt behov och även kunna leverera på den.”

Jerker Norström, VD

Headhuntinguppdrag för Beta Team Performance

1 1

Affärsområden

Vi kan headhunting inom sälj, marknadsföring och management

Rekrytering säljare

Vi rekryterar marknadens främsta säljare och säljchefer inom B2B. Vi identifierar och rekryterar säljkompetens som får ditt företag att växa.

Rekrytering marknadsföring

Om du behöver stärka ditt marknadsteam hjälper vi dig att tillsätta marknadsförare och specialister som genererar fler leads till ditt företag.

Chefsrekrytering

Vi headhuntar nyckelpersoner på ledningsnivå som skapar resultat. Vi erbjuder både rekrytering och interim.

Kontakta oss

Behöver ni förstärka på ledningsnivå?

Fyll i formuläret med dina uppgifter och information om hur vi kan hjälpa dig så kontaktar vi dig.