Tillsatta uppdrag

Vi låter vårt track-record tala för sig själv

Vi är specialiserade på headhunting av nyckelpositioner inom försäljning, marknadsföring och management. Här kan du se ett axplock av våra tillsatta uppdrag.

Är ni också i behov av att förstärka er organisation? Ta kontakt med oss!

 • SaaS
 • Försäljning
 • Headhunter: Alexandre de Loës
 • Ledning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen Head of Sales, Private Affairs till Brilliant Future AB!

Brilliant Future erbjuder företag en molntjänst för både kund- och medarbetarundersökningar som hjälper bolag hela vägen med att mäta, analysera och agera. Brilliant tar kund- och medarbetarrelationer till nästa nivå genom automatiserade rekommendationer och ett helhetsperspektiv av situationen. De mäter inte bara medarbetarnas engagemang och kundernas upplevelse av varumärket – utan gör skillnad i förändringsarbetet och hjälper organisationer och ledare att bli bättre. Vi tackar Ulrika Jonsson, CEO och Marie Rosenquist Berthold, Chief People & Marketing Officer på Brilliant Future och vinnarkandidaten Daniel Baudin Lundström för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

Tillsatta uppdrag

Våra senaste headhuntinguppdrag

Populum banner
 • SaaS
 • Försäljning

CLOSERS har tillsatt ytterligare en position som Account Executive till Populum!

Populum är ett snabbväxande HR-techbolag som erbjuder en molnbaserad plattform för puls- och medarbetarundersökningar. Plattformen hjälper organisationer att mäta medarbetarupplevelsen och organisationskulturen, vilket ger insikter och kon rekommendationer för att effektivt kunna arbeta med att förbättra välbefinnandet och engagemanget bland de anställda, stärka kulturen samt lyckas med sina transformationsprojekt. Plattformen använder AI, är byggd på modern teknik och design och tar utgångspunkt i den senaste managementforskningen, organisationspsykologin och neurovetenskapen. Sedan starten 2015 har Populum haft en imponerande tillväxtresa och har idag över 130 000 användare globalt. Förra året utsågs bolaget till Gasellföretag av Dagens industri. Kriterierna för att nå Gasellstatus inkluderar stark organisk tillväxt, positivt rörelseresultat över tid och en generellt sund verksamhet. Vi tackar Jonas Olovsson, CRO på Populum och vinnarkandidaten Giuseppe Zappala för förtroendet och önskar de all lycka till på deras gemensamma resa framåt!
United Spaces banner
 • SaaS
 • Försäljning

CLOSERS har tillsatt positionen som Nationell Försäljningschef till United Spaces som är en av de ledande aktörerna inom coworking!

Under mer än två decennier har United Spaces varit en plats för innovation, kunskapsutbyte och nätverkande. Sedan starten 1999 har grundtanken varit densamma: att skapa en mötesplats för entreprenörer och företagare som vill växa tillsammans. United Spaces finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Helsingborg och Jönköping. Vi tackar Emelie Mannheimer, CEO på United Spaces samt vinnarkandidaten Frank Ingers för förtroendet och önskar de all lycka till på deras gemensamma resa framåt!
Next One Technology banner
 • SaaS
 • Försäljning
 • saas

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Account Executive till Next One Technology!

Next One Technology är ett Contech-bolag som drivs av visionen att digitalisera byggbranschen och har sedan starten haft en imponerande tillväxt och har idag en stark position på marknaden med branschledande molntjänsten för affärs- och projekthanteringssystemet Next som är anpassat för framtidens byggföretag. Med systemet kan bolag inom byggindustrin bland annat effektivisera sin projektledning, fälthantering och planering, vilket möjliggör smidig och kostnadseffektiv samverkan. Genom flertalet förvärv de senaste åren har koncernen en bred produktportfölj och stark kundbas. Vi tackar Anton Boså, Sales Director på Next One Technology samt vinnarkandidaten Petter Wetterling för förtroendet och önskar de all lycka till på deras gemensamma resa framåt!
Care On banner
 • chefsrekrytering
 • Försäljning

CLOSERS Headhunting & Interim har tillsatt positionen som Affärsområdeschef till CareOn Interim!

CareOn Interim är sprunget ur CareOn. CareOn har över 20 års branscherfarenhet att hitta rätt person till rätt uppdrag inom främst kommunala socialförvaltningar. Över åren har det kommit många förfrågningar från andra delar av kommuner och offentlig sektor. Som svar på detta lanseras nu CareOn Interim. Vi tackar Niklas Ekelund, grundare och VD på CareOn samt vinnarkandidaten Richard Källström för förtroendet och önskar de all lycka till på deras gemensamma resa framåt!
 • chefsrekrytering
 • Försäljning

CLOSERS har tillsatt positionen som Account Executive till Populum!

Populum är ett snabbväxande HR-techbolag som erbjuder en molnbaserad plattform för puls- och medarbetarundersökningar. Plattformen hjälper organisationer att mäta medarbetarupplevelsen och organisationskulturen, vilket ger insikter och kon rekommendationer för att effektivt kunna arbeta med att förbättra välbefinnandet och engagemanget bland de anställda, stärka kulturen samt lyckas med sina transformationsprojekt. Plattformen använder AI, är byggd på modern teknik och design och tar utgångspunkt i den senaste managementforskningen, organisationspsykologin och neurovetenskapen. Sedan starten 2015 har Populum haft en imponerande tillväxtresa och har idag över 130 000 användare globalt. Förra året utsågs bolaget till Gasellföretag av Dagens industri. Kriterierna för att nå Gasellstatus inkluderar stark organisk tillväxt, positivt rörelseresultat över tid och en generellt sund verksamhet. Vi tackar Jonas Olovsson, CRO på Populum och vinnarkandidaten Annika Stassais för förtroendet och önskar de all lycka till på deras gemensamma resa framåt!
 • chefsrekrytering
 • Försäljning

CLOSERS har tillsatt positionen som Account Executive till Next One Technology!

Next One Technology är ett Contech-bolag som drivs av visionen att digitalisera byggbranschen och har sedan starten haft en imponerande tillväxt och har idag en stark position på marknaden med branschledande molntjänsten för affärs- och projekthanteringssystemet Next som är anpassat för framtidens byggföretag. Med systemet kan bolag inom byggindustrin bland annat effektivisera sin projektledning, fälthantering och planering, vilket möjliggör smidig och kostnadseffektiv samverkan. Genom flertalet förvärv de senaste åren har koncernen en bred produktportfölj och stark kundbas. Vi tackar Anton Boså, Sales Director på Next One Technology samt vinnarkandidaten Thomas Tallberg för förtroendet och önskar de all lycka till på deras gemensamma resa framåt!
 • chefsrekrytering
 • Försäljning

CLOSERS har tillsatt positionen som VP of Sales till marknadsledande Content Online!

Content Online förser R&D-team, ingenjörer och forskare på multinationella företag, universitet och myndigheter världen över med ledande material och den allra senaste forskningen inom innovation, teknik och utveckling (STEM). Vi tackar Pär Rock, Managing Director och Petter Eriksson, Senior Director Business Operations på Content Online och vinnarkandidaten Hampus Lindberg för förtroendet och önskar dem all lycka till på resan framåt!
tillsatt uppdrag yta.se
 • chefsrekrytering
 • Försäljning

CLOSERS har tillsatt positionen som Sales Executive till yta.se!

Yta.se har utvecklat den ledande marknadsplatsen som kopplar ihop de främsta aktörerna inom coworking med företag som är i behov av nytt kontor. Idag utgör coworking 5% av den svenska kontorsmarknaden, men redan 2030 förutspås den utgöra 30%. Bara under 2022 ökade utbudet av coworkingspaces med 22% och beläggningsgraden steg till rekordnivån 81%. Vi tackar Tim Andersson, co-founder på yta.se och vinnarkandidaten David Kostadinovic för förtroendet och önskar dem all lycka till på resan framåt!
Hub Planner banner
 • SaaS
 • chefsrekrytering
 • Försäljning
 • saas

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Demand Generation Manager till svenska SaaS-bolaget Hub Planner!

Hub Planner som är backat av Monterro, Nordens ledande B2B-mjukvaruinvesterare, erbjuder en molnplattform för resursplanering, schemaläggning och tidrapportering. På kundlistan finns globala företag och välkända varumärken med nöjda kunder världen över som utvecklat en effektivare resursplanering med Hub Planners verktyg. Målsättningen är att skala upp och accelerera den internationella expansionen ytterligare. Vi tackar Stephen Martin, Founder & CEO på Hub Planner och vinnarkandidaten Kristin Nerman för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!
 • chefsrekrytering
 • Försäljning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Senior Sales Executive till Speeron!

Speeron har utvecklat plattformen NEXT™ som digitaliserar hotellverksamheter och skapar en helt ny typ av sömlös gästupplevelse med digital check-in och check-out, personligt anpassad in-room entertainment och personlig service. Speerons plattform nyttjas av hotell i hela Norden, Baltikum samt Central- och Sydeuropa. Vi tackar Oscar Lindh, CSO på Speeron och vinnarkandidaten Emil Lundin för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!
The Humble Co.
 • chefsrekrytering
 • Försäljning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Regional Sales Manager till The Humble Co!

Svenska framgångssagan The Humble Co. har på bara några år blivit världsledande inom hållbar munvård med distribution i över 50 länder. Varje köp av en Humble-produkt finansierar munvårdsprojekt som hjälper barn i behov av tandvård. I samarbete med Humble Smile Foundation genomförs projekt i olika samhällen världen över. Vi tackar Gianna Haryanto Commercial Director på The Humble Co. och vinnarkandidaten Daniel Ericsson för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!
Efecte
 • SaaS
 • Försäljning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Enterprise Account Executive till Efecte Plc!

Finska Efecte är ett internationellt växande SaaS-företag och det ledande europeiska alternativet till globala aktörer inom IT Service Management (ITSM) och Identity and Access Management (IAM). Efectes huvudkontor ligger i Finland och de har även verksamhet i Sverige, Tyskland, Polen och Spanien. Efecte är noterat på Nasdaq First North Growth Market i Finland. Vi tackar Henrik Åqvist, Country Manager Scandinavia och vinnarkandidaten Mathias R. och önskar parterna all lycka till!

Tillsatta uppdrag

1 1

”Tack Alexandre de Loës för väldigt bra hjälp både i processen med att definiera rätt säljarprofil för vårt behov och även kunna leverera på den.”

Jerker Norström, VD

Headhuntinguppdrag för Beta Team Performance

1 1

Affärsområden

Vi kan headhunting inom sälj, marknadsföring och management

Rekrytering säljare

Vi rekryterar marknadens främsta säljare och säljchefer inom B2B. Vi identifierar och rekryterar säljkompetens som får ditt företag att växa.

marknadsavdelning

Rekrytering marknadsföring

Om du behöver stärka ditt marknadsteam hjälper vi dig att tillsätta marknadsförare och specialister som genererar fler leads till ditt företag.

Chefsrekrytering

Vi headhuntar nyckelpersoner på ledningsnivå som skapar resultat. Vi erbjuder både rekrytering och interim.

Kontakta oss

Behöver ni förstärka på ledningsnivå?

Fyll i formuläret med dina uppgifter och information om hur vi kan hjälpa dig så kontaktar vi dig.