Tillsatta uppdrag

Vi låter vårt track-record tala för sig själv

Vi är specialiserade på headhunting av nyckelpositioner inom försäljning, marknadsföring och management. Här kan du se ett axplock av våra tillsatta uppdrag.

Är ni också i behov av att förstärka er organisation? Ta kontakt med oss!

 • SaaS
 • Försäljning
 • Headhunter: Alexandre de Loës
 • Ledning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen Head of Sales, Private Affairs till Brilliant Future AB!

Brilliant Future erbjuder företag en molntjänst för både kund- och medarbetarundersökningar som hjälper bolag hela vägen med att mäta, analysera och agera. Brilliant tar kund- och medarbetarrelationer till nästa nivå genom automatiserade rekommendationer och ett helhetsperspektiv av situationen. De mäter inte bara medarbetarnas engagemang och kundernas upplevelse av varumärket – utan gör skillnad i förändringsarbetet och hjälper organisationer och ledare att bli bättre. Vi tackar Ulrika Jonsson, CEO och Marie Rosenquist Berthold, Chief People & Marketing Officer på Brilliant Future och vinnarkandidaten Daniel Baudin Lundström för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!

Tillsatta uppdrag

Våra senaste headhuntinguppdrag

Efecte
 • SaaS
 • Försäljning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Enterprise Account Executive till Efecte Plc!

Finska Efecte är ett internationellt växande SaaS-företag och det ledande europeiska alternativet till globala aktörer inom IT Service Management (ITSM) och Identity and Access Management (IAM). Efectes huvudkontor ligger i Finland och de har även verksamhet i Sverige, Tyskland, Polen och Spanien. Efecte är noterat på Nasdaq First North Growth Market i Finland. Vi tackar Henrik Åqvist, Country Manager Scandinavia och vinnarkandidaten Mathias R. och önskar parterna all lycka till!
symplify
 • SaaS
 • Försäljning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Director of Customer Success till den svenska SaaS succén Symplify!

Symplify erbjuder ett komplett ekosystem av lösningar för kundengagemang som gör att du kan tolka och agera på varje signal som din kund ger dig. När du har koll på hur dina kunder beter sig kan du med hjälp av AI och maskininlärning bygga och testa en kommunikationsstrategi som tar dem från passiva köpare till varumärkeslojala människor. Genom plattformen kan du visualisera varje steg i kundtratten och skicka kommunikation utan ansträngning i rätt kanal vid rätt tillfälle. Av den anledningen har varumärken som Cancerfonden, William Hill, ICA Banken och NA-KD, m.fl. anslutit sig till Symplify. Vi tackar Fatima Ekekrantz, COO och Robert Kimber, CEO på Symplify samt vinnarkandidaten Merete Salmeling för förtroendet och önskar de all lycka till på deras gemensamma resa framåt!
Consafe logistics
 • SaaS
 • Försäljning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Key Account Manager till Consafe Logistics Group!

Consafe Logistics är ett internationellt mjukvarubolag som revolutionerar lagerhanteringen. Med mer än 40 års erfarenhet av logistik och leveranskedjor utformar de produkter och mjukvaror som ökar din lönsamhet genom att göra lagerverksamheten smartare, effektivare och mer hållbar. Consafe tillhandahåller bland annat den marknadsledande lagerhanteringssystemet Astro WMS® som hjälper logistik intensiva bolag att effektivisera lagerhanteringen, accelerera digitaliseringen, underlätta transformation mot automatisering, stödja hållbarhetsinitiativ och möjliggöra implementering på flera lager vilket gör att kunderna kan öka lönsamheten för sin logistik och stå bättre rustade för framtiden. Vi tackar Ida Krüger, Talent Acquisition & Employer Branding Partner och Ivan Medved, Divison Manager på Consafe Logistics och vinnarkandidaten Robert Maricic för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!
Wellibites Closers
 • chefsrekrytering
 • Försäljning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Head of Export till Wellibites!

Wellibites är marknadsledande inom sockerfritt godis och har haft en raketutveckling sedan starten 2018, när grundaren, apotekaren och kostexperten Sara Serray tog fram ett nytt godis i sitt kök, som både smakar och gör gott. Sara känns igen från SVT-serien Draknästet, där hon gjorde stor succé. Wellibites är en del av FMCG-gruppen Humble Group. Vi tackar Sara Serray, Founder & CEO och vinnarkandidaten Mathias Magnusson för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!
Jetpak Group
 • chefsrekrytering
 • Försäljning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Sales Director till Jetpak Group!

I över 40 år har Jetpak varit snabbast och i tid. Jetpak erbjuder logistiklösningar där snabbhet är deras absolut främsta konkurrensfaktor. Varje enskild försändelse hanteras individuellt, och transporteras den absolut snabbaste vägen mellan sändare och mottagaren. Genom ett starkt nätverk och gedigen flygplatsnärvaro på centrala flygplatser, minimeras ledtiderna och Jetpak levererar i tid med högsta kvalitet på det absolut snabbaste sättet. Vi tackar Rasmus Enderslev CCO och Charlotte Ingman HR Manager på Jetpak, och vinnarkandidaten Robert Vintander för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!
Exopen
 • SaaS
 • chefsrekrytering
 • Försäljning
 • Headhunter: Robert Conzato & Fredrik Thulin

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Head of Sales till Exopen!

Via Exopens användarvänliga molnbaserade plattform för FP&A med färdiga systemintegrationer till b.la. Visma, Fortnox, MS Busines Central kan bolag arbeta mer effektivt och datadrivet med sin budget, prognos och planering, göra sin finansiella data tillgänglig i Power BI med ett par knapptryck, skräddarsy och automatisera sin rapportering samt koncernkonsolidering. Exopen hjälper helt enkelt sina kunder att ta deras finansiella planering och analys till nästa nivå! Vi tackar Fredrik Landberg, CEO på Exopen och vinnarkandidaten Niklas Nilsson för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!
Tweek Sweets
 • E-handel
 • chefsrekrytering
 • Försäljning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Head of Sales till Tweek Sweets!

Tweek Sweets är företaget som arbetar med att förändra godisvärlden med sina innovativa ingredienser och naturliga ingredienser. Varumärket är inspirerat av ordet ”tweak” som betyder att fixa, finjustera och förbättra och de arbetar med att ”tweeka” traditionellt godis och göra det bättre för vår hälsa med färre kalorier, inget tillsatt socker och med naturliga smaker och färger. Vi tackar Niclas Bergh Berg, CEO på Tweek Sweets. och vinnarkandidaten Malin Mellgren för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!
Evertrust
 • SaaS
 • chefsrekrytering
 • Försäljning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Head of Sales till prisbelönta legaltech bolaget Evertrust!

Evertrust hjälper företag att förenkla och underlätta efterlevnadsarbetet kring komplexa regelverk som bland andra GDPR och DORA. Teamet består av jurister, informationsexperter, IT-arkitekter och utvecklare som tillsammans kombinerar sin expertis för att erbjuda både konsulttjänster och den SaaS-baserade plattformen, Trustview. Tillsammans skapar de en framtid där företag enkelt uppfyller regelverk med hjälp av modern teknologi. Vi tackar Farhoud Fazeli, Partner & medgrundare och Jesper Thornberg, VD & medgrundare på Evertrust samt vinnarkandidaten Fredrik Håkansson för förtroendet och önskar de all lycka till på deras gemensamma resa framåt!
 • Finans
 • Fintech
 • SaaS
 • chefsrekrytering
 • Försäljning
 • Headhunter: Jonas Eriksson

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Sales Manager till Kassacentralen Väst!

Kassacentralen erbjuder framgångsrikt sina kunder en trygg och säker helhetslösning som effektiviserar samt förenklar försäljningsprocessen genom deras egenutvecklade kassasystem, kortterminaler och system för online beställningar. Vi tackar Magnus Andersson och Petter Lilia samt vinnarkandidaten Christian Vilg för förtroendet och önskar all lycka till på resan framåt!
 • SaaS
 • Försäljning
 • Headhunter: Alexandre de Loës
 • Ledning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Customer Success Manager till den svenska SaaS succén Symplify!

Symplify erbjuder ett komplett ekosystem av lösningar för kundengagemang som gör att du kan tolka och agera på varje signal som din kund ger dig. När du har koll på hur dina kunder beter sig kan du med hjälp av AI och maskininlärning bygga och testa en kommunikationsstrategi som tar dem från passiva köpare till varumärkeslojala människor. Genom plattformen kan du visualisera varje steg i kundtratten och skicka kommunikation utan ansträngning i rätt kanal vid rätt tillfälle. Av den anledningen har varumärken som Cancerfonden, William Hill, ICA Banken och NA-KD, m.fl. anslutit sig till Symplify. Vi tackar Fatima Ekekrantz, COO och Robert Kimber, CEO på Symplify samt vinnarkandidaten Catherine Scher för förtroendet och önskar de all lycka till på deras gemensamma resa framåt!
 • SaaS
 • Försäljning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Regional Area Manager till heynow!

Heynow startade 2017 och har sitt huvudkontor vid World Trade Center Göteborg. Bolaget erbjuder ett väl utvecklat och framgångsrikt kassasystem som integrerar med restauranggästernas mobiltelefoner. Syftet är att låta gästen göra sin egna beställning och betalning via mobilen. Vi tackar Nicklas Gottrup (VD) samt vinnarkandidaten Fredrik Lindqvist för förtroendet och ett bra samarbete. Vi önskar all lycka till på resan framåt!
 • SaaS
 • Försäljning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Customer Success Manager till den svenska SaaS succén Symplify!

Symplify erbjuder ett komplett ekosystem av lösningar för kundengagemang som gör att du kan tolka och agera på varje signal som din kund ger dig. När du har koll på hur dina kunder beter sig kan du med hjälp av AI och maskininlärning bygga och testa en kommunikationsstrategi som tar dem från passiva köpare till varumärkeslojala människor. Genom plattformen kan du visualisera varje steg i kundtratten och skicka kommunikation utan ansträngning i rätt kanal vid rätt tillfälle. Av den anledningen har varumärken som Cancerfonden, William Hill, ICA Banken och NA-KD, m.fl. anslutit sig till Symplify. Vi tackar Fatima Ekekrantz, COO och Robert Kimber, CEO på Symplify och vinnarkandidaten Nicke Bergqvist för förtroendet och önskar de all lycka till på deras gemensamma resa framåt!

Tillsatta uppdrag

1 1

”Tack Alexandre de Loës för väldigt bra hjälp både i processen med att definiera rätt säljarprofil för vårt behov och även kunna leverera på den.”

Jerker Norström, VD

Headhuntinguppdrag för Beta Team Performance

1 1

Affärsområden

Vi kan headhunting inom sälj, marknadsföring och management

Rekrytering säljare

Vi rekryterar marknadens främsta säljare och säljchefer inom B2B. Vi identifierar och rekryterar säljkompetens som får ditt företag att växa.

marknadsavdelning

Rekrytering marknadsföring

Om du behöver stärka ditt marknadsteam hjälper vi dig att tillsätta marknadsförare och specialister som genererar fler leads till ditt företag.

Chefsrekrytering

Vi headhuntar nyckelpersoner på ledningsnivå som skapar resultat. Vi erbjuder både rekrytering och interim.

Kontakta oss

Behöver ni förstärka på ledningsnivå?

Fyll i formuläret med dina uppgifter och information om hur vi kan hjälpa dig så kontaktar vi dig.