rekrytering / interim

Interim rekrytering inom ledarskap och management

Closers är din specialist för rekrytering av interimschefer och ledare på alla nivåer. Vi har sedan starten 2012 hjälpt företag att identifiera och hyra ut chefer på tidsbegränsade uppdrag. Med Closers vid din sida kan du vara säker på att ditt företag får den erfarenhet och den kompetens som behövs.

Vi förstår vikten av att ha rätt person på rätt plats, även när det gäller interimslösningar. Vårt dedikerade team av erfarna headhunters har en djup förståelse för olika branscher och kan säkerställa att vi matchar ditt företag med rätt interimschef som kan snabbt bidra till framgång och resultat.

Våra kunder

Headhunting

Ett imponerande track record inom rekrytering.

Closers har under åren etablerat sig som en ledande aktör inom rekrytering och uthyrning av chefer på interim. Vår framgång grundar sig i vår gedigna erfarenhet och vårt omfattande nätverk av kompetenta konsulter. De vanligaste rollerna vi tillsätter har kommersiell prägel så som VD, marknadschef, försäljningschef, operativ chef. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan identifiera och attrahera rätt interimskonsult för att driva er verksamhet framåt på interim basis. 

Vad innebär interim rekrytering?

Interim rekrytering, även känd som interim management eller interimslösningar, syftar till att tillsätta temporära befattningar inom ett företag eller en organisation. Att anlita en interim chef eller specialist ger företag fördelen av att snabbt kunna fylla viktiga roller och hålla igång verksamheten utan att behöva genomföra en långvarig rekryteringsprocess.

Interimskonsulter är erfarna yrkespersoner som erbjuder flexibilitet och snabbhet och är erfarna yrkespersoner som specialiserar sig på att tillhandahålla temporär kompetens och ledarskap för att möta företagens omedelbara behov.

När behövs en interimskonsult?

En av de vanligaste skälen till att företag tar in en interimskonsult är för att de behöver en tillfällig ersättare tills de har rekryterat en ny medarbetare till en chefs- eller specialistposition. Det kan ta tid att genomföra en rekryteringsprocess och hitta en lämplig ersättare. Under tiden kan företaget behöva säkerställa att viktiga ansvarsområden och projekt fortsätter att drivas smidigt.

Att anlita en interimskonsult kan vara ett strategiskt tillvägagångssätt för att hantera övergångsperioder och bibehålla kontinuiteten i företagets verksamhet. Interimsrekrytering är särskilt användbart vid förändringsprojekt, i väntan på intern rekrytering, genomförande av specifika initiativ eller i situationer där företagets behov kan förändras över tid. Det ger företag flexibilitet och möjlighet att dra nytta av rätt kompetens på rätt plats under en begränsad tid.

Managementroller

Vilken interim-konsult söker du?

Rekrytering / Interim

Interim Säljare

Många företag och organisationer befinner sig idag i ett ständigt förändringsarbete, något som är helt nödvändigt för att vara tillräckligt snabbfotad för att kunna anpassa sin verksamhet efter förändrade förutsättningar. I och med detta har interima säljare blivit allt mer populärt bland bolag eftersom behov och krav på kompetens…
Läs mer

Rekrytering / Interim

Interim Mötesbokare

Vi har erfarna mötesbokare med gedigen kompetens inom nykundsbearbetning från olika branscher såsom IT, tech, finans och media. De arbetar effektivt och strukturerat för att ert företag ska få goda kontakter och affärsmöten med den målgrupp ni önskar nå. Allt självklart enligt er säljprocess…
Läs mer

Rekrytering / Interim

Interim Säljchef

Många företag och organisationer befinner sig idag i ett ständigt förändringsarbete, något som är helt nödvändigt för att vara tillräckligt snabbfotad för att kunna anpassa sin verksamhet efter förändrade förutsättningar. I och med detta har interima chefslösningar blivit allt mer populärt bland bolag eftersom behov och krav på kompetens…
Läs mer

Rekrytering / Interim

Interim Marknadschef

När det gäller behov av interima och tillfälliga lösningar för marknadschefer handlar det oftast om att verksamheten är i en situation där en förändring ska ske och en erfaren marknadschef snabbt behöver åstadkomma resultat. Det kan också handla om att en tidigare marknadschef behöver ersättas på grund av sjukdom,…
Läs mer

Jobbar du inom management och är nyfiken på nya utmaningar?

När du är redo för nästa steg i din managementkarriär, behöver rådgivning eller karriärtips – anslut dig till Closers nätverk.
Registrera din kandidatprofil

Kontakta oss

Behöver ni förstärka på ledningsnivå?

Fyll i formuläret med dina uppgifter och information om hur vi kan hjälpa dig så kontaktar vi dig. 

tillsatta uppdrag

Våra senaste headhuntinguppdrag

1
1
Populum banner
 • SaaS
 • Försäljning

CLOSERS har tillsatt ytterligare en position som Account Executive till Populum!

Populum är ett snabbväxande HR-techbolag som erbjuder en molnbaserad plattform för puls- och medarbetarundersökningar. Plattformen hjälper organisationer att mäta medarbetarupplevelsen och organisationskulturen, vilket ger insikter och kon r…
United Spaces banner
 • SaaS
 • Försäljning

CLOSERS har tillsatt positionen som Nationell Försäljningschef till United Spaces som är en av de ledande aktörerna inom coworking!

Under mer än två decennier har United Spaces varit en plats för innovation, kunskapsutbyte och nätverkande. Sedan starten 1999 har grundtanken varit densamma: att skapa en mötesplats för entreprenörer och företagare som vill växa tillsamm…
Next One Technology banner
 • SaaS
 • Försäljning
 • saas

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Account Executive till Next One Technology!

Next One Technology är ett Contech-bolag som drivs av visionen att digitalisera byggbranschen och har sedan starten haft en imponerande tillväxt och har idag en stark position på marknaden med branschledande molntjänsten för affärs- och proj…
Care On banner
 • chefsrekrytering
 • Försäljning

CLOSERS Headhunting & Interim har tillsatt positionen som Affärsområdeschef till CareOn Interim!

CareOn Interim är sprunget ur CareOn. CareOn har över 20 års branscherfarenhet att hitta rätt person till rätt uppdrag inom främst kommunala socialförvaltningar. Över åren har det kommit många förfrågningar från andra delar av kommune…
 • chefsrekrytering
 • Försäljning

CLOSERS har tillsatt positionen som Account Executive till Populum!

Populum är ett snabbväxande HR-techbolag som erbjuder en molnbaserad plattform för puls- och medarbetarundersökningar. Plattformen hjälper organisationer att mäta medarbetarupplevelsen och organisationskulturen, vilket ger insikter och kon r…
 • chefsrekrytering
 • Försäljning

CLOSERS har tillsatt positionen som Account Executive till Next One Technology!

Next One Technology är ett Contech-bolag som drivs av visionen att digitalisera byggbranschen och har sedan starten haft en imponerande tillväxt och har idag en stark position på marknaden med branschledande molntjänsten för affärs- och proj…

FAQ

Frågor och svar om interimrekrytering

Vad är interimrekrytering?

Interimrekrytering är när ett företag hyr in en tillfällig specialist för att täcka en kritisk roll under en bestämd period. Det kan vara när företaget genomgår förändringar, fyller en tillfällig vakans, hanterar projekt eller adresserar en särskild affärsutmaning.

När behövs interimrekrytering?

Interimrekrytering kan behövas i en rad olika situationer, inklusive: när en ledande medarbetare plötsligt lämnar, under perioder av snabb expansion, vid implementering av specifika projekt, under företagsomstruktureringar, eller för att fylla en roll medan den permanenta rekryteringsprocessen pågår.

Vilka är fördelarna med interimrekrytering?

Fördelarna inkluderar snabb tillgång till kompetens, kostnadseffektivitet, flexibilitet, omedelbar produktivitet och möjligheten att få in en opartisk synpunkt på verksamheten.

Hur snabbt kan en interimrekrytering genomföras?

Ett interimuppdrag kan ofta tillsättas inom några dagar eller veckor, beroende på företagets behov och den interimmedarbetares tillgänglighet.

Är interimrekrytering kostnadseffektiv?

Ja, oftast är det kostnadseffektivt eftersom interimmedarbetare ofta är självständiga konsulter, vilket innebär att företaget inte behöver betala sociala avgifter, pensioner och andra förmåner som kommer med en permanent anställning.

Hur hittar jag rätt interimmedarbetare?

Företag kan hitta interimmedarbetare genom att använda en interimrekryteringsbyrå som har ett nätverk av kvalificerade interimmedarbetare. Detta kan vara en effektiv metod för att snabbt hitta rätt kompetens.

Vilka roller kan tillsättas genom interimrekrytering?

Alla roller kan i princip tillsättas genom interimrekrytering. Det kan dock vara särskilt fördelaktigt för seniora eller specialistroller där kompetensen behövs omedelbart och när det kan ta lång tid att rekrytera permanent.

Vad är skillnaden mellan interimrekrytering och traditionell rekrytering?

Huvudskillnaden är att interimrekrytering är tillfällig och snabb, medan traditionell rekrytering är mer långsiktig och kan vara en mer tidskrävande process.