Prissättning

Headhunting av nyckelspelare inom marknad, försäljning och ledning.

Oavsett om ni har behov av en större eller mindre insats så har vi kompetensen och metoden som krävs för att identifiera och attrahera nyckelspelare till er marknads- och säljavdelning eller ledning. Vi tillsätter våra uppdrag 100 procent uppsökande och använder oss inte av jobbannonsering. Det gör att vi identifierar och attraherar just de kandidater ni behöver för att växa och nå era kommersiella mål.

Ladda ner prislistan med information om arvoden för våra olika rekryteringstjänster inom marknadsföring, försäljning och management.

Ta del av vår prislista

våra affärsområden

Se våra områden

Vi har rekryterat säljare, marknadsförare och ledare på olika nivåer inom tech/SaaS, IT, telekom, finans, HR, media, FMCG & industri.

Rekrytering säljare

Vi rekryterar marknadens främsta säljare och säljchefer inom B2B. Vi identifierar och rekryterar säljkompetens som får ditt företag att växa.

Rekrytering marknadsföring

Om du behöver stärka ditt marknadsteam hjälper vi dig att tillsätta marknadsförare och specialister som genererar fler leads till ditt företag. 

Chefsrekrytering

Vi headhuntar nyckelpersoner på ledningsnivå som skapar resultat. Vi erbjuder både rekrytering och interim.

Kandidat?

Är du nyfiken på nya utmaningar inom sälj, marknad och management? Anslut dig till Closers nätverk genom att registrera din profil.