rekrytering / Chefsrekrytering

Closers – specialister på chefsrekrytering

Closers är specialiserade på headhunting av nyckelpositioner på ledningsnivå. Vi har sedan starten 2012 anlitats för att identifiera och rekrytera rätt chefer och ledare för att nå sina övergripande verksamhetsmål.

Våra kunder

Headhunting

Vi identifierar och attraherar nyckelkompetens

Closers har sedan 2012 identifierat och attraherat nyckelpersoner för nyckelroller på ledningsnivå genom 100 procent uppsökande metoder. Vårt headhuntingteam består av seniora rekryteringskonsulter med framgångsrik bakgrund inom företagsledning och som är specialiserade på chefsrekrytering. Med vår beprövade metod har vi genomfört över 1000 headhuntinguppdrag till uppdragsgivare inom främst SaaS, IT/Teknik, Finans, Fastigheter och FMCG.

Managementroller

Vilken roll söker du?

Rekrytering / Chefsrekrytering

COO

En erfaren COO kan skapa ordning och reda i ditt företag samtidigt som de säkerställer en effektiv drift. De kan samordna olika delar av företaget, implementera processer och ta ansvar för att säkerställa lönsamhet. En COO behöver också ha en förmåga att driva strategisk planering och samarbeta med andra…
Läs mer

Rekrytering / Chefsrekrytering

CEO

En kompetent och resultatinriktad CEO kan påverka hela organisationen och forma företagets framtid. Vi vet att det är avgörande att rekrytera en CEO som kan anpassa sig till er organisations kultur, utmaningar och vision. Vårt rekryteringsteam består av personer med erfarenhet av affärs- och företagsledning. Vi har utvecklat och…
Läs mer

Jobbar du inom management och är nyfiken på nya utmaningar?

När du är redo för nästa steg i din managementkarriär, behöver rådgivning eller karriärtips – anslut dig till Closers nätverk.
Registrera din kandidatprofil

INTERIMREKYTERING

Interim rekrytering – omedelbar expertis när du behöver det mest

Closers fokus ligger på att matcha de bästa kandidaterna med de rätt positionerna, med en omsorgsfull process som säkerställer maximal kompatibilitet och tillfredsställelse för både arbetsgivare och anställda. Oavsett om ditt företag behöver fylla en tillfällig lucka i ledningen, skala upp en säljstyrka eller omdefiniera din marknadsstrategi, erbjuder vi flexibla interimslösningar som är skräddarsydda för att möta dina unika affärsbehov.

Vi går utöver traditionell rekrytering för att säkerställa att våra klienter har tillgång till de bästa talangerna på marknaden. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa ditt företag att uppnå nästa nivå av framgång.

interim rekrytering

Kontakta oss

Behöver ni förstärka er organisation?

Fyll i formuläret med dina uppgifter och information om hur vi kan hjälpa dig så kontaktar vi dig. 

tillsatta uppdrag

Våra senaste headhuntinguppdrag

1
1
Efecte
 • SaaS
 • Försäljning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Enterprise Account Executive till Efecte Plc!

Finska Efecte är ett internationellt växande SaaS-företag och det ledande europeiska alternativet till globala aktörer inom IT Service Management (ITSM) och Identity and Access Management (IAM). Efectes huvudkontor ligger i Finland och de har …
symplify
 • SaaS
 • Försäljning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Director of Customer Success till den svenska SaaS succén Symplify!

Symplify erbjuder ett komplett ekosystem av lösningar för kundengagemang som gör att du kan tolka och agera på varje signal som din kund ger dig. När du har koll på hur dina kunder beter sig kan du med hjälp av AI och maskininlärning bygga…
Consafe logistics
 • SaaS
 • Försäljning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Key Account Manager till Consafe Logistics Group!

Consafe Logistics är ett internationellt mjukvarubolag som revolutionerar lagerhanteringen. Med mer än 40 års erfarenhet av logistik och leveranskedjor utformar de produkter och mjukvaror som ökar din lönsamhet genom att göra lagerverksamhet…
Wellibites Closers
 • chefsrekrytering
 • Försäljning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Head of Export till Wellibites!

Wellibites är marknadsledande inom sockerfritt godis och har haft en raketutveckling sedan starten 2018, när grundaren, apotekaren och kostexperten Sara Serray tog fram ett nytt godis i sitt kök, som både smakar och gör gott. Sara känns igen…
Jetpak Group
 • chefsrekrytering
 • Försäljning

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Sales Director till Jetpak Group!

I över 40 år har Jetpak varit snabbast och i tid. Jetpak erbjuder logistiklösningar där snabbhet är deras absolut främsta konkurrensfaktor. Varje enskild försändelse hanteras individuellt, och transporteras den absolut snabbaste vägen me…
Exopen
 • SaaS
 • chefsrekrytering
 • Försäljning
 • Headhunter: Robert Conzato & Fredrik Thulin

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Head of Sales till Exopen!

Via Exopens användarvänliga molnbaserade plattform för FP&A med färdiga systemintegrationer till b.la. Visma, Fortnox, MS Busines Central kan bolag arbeta mer effektivt och datadrivet med sin budget, prognos och planering, göra sin finansiell…

FAQ

Frågor och svar om chefsrekrytering

Varför bör jag överväga att använda ett rekryteringsföretag för att rekrytera chefer och ledare?

Att använda ett rekryteringsföretag specialiserat på chefsrekrytering kan vara fördelaktigt eftersom de har djupgående kunskap om chefsrollen och kan identifiera kandidater med rätt kompetens och erfarenhet.

Rekryteringsföretaget kan även hantera hela rekryteringsprocessen från början till slut, vilket sparar tid och ger bättre resultat.

Vilka fördelar kan jag förvänta mig genom att använda ett rekryteringsföretag för chefsrekrytering?

Några fördelar med att använda ett rekryteringsföretag för chefsrekrytering inkluderar tillgång till ett brett nätverk, kvalificerade kandidater som matchar företagets behov, objektiv och professionell bedömning av kandidater och en smidig rekryteringsprocess som minskar bördan för interna resurser.

Hur kan ett rekryteringsföretag hjälpa mig att hitta rätt chef eller ledare?

Rekryteringsföretag använder sig av olika metoder för att hitta rätt chef eller ledare för ditt företag. Som rekryteringsföretag kan vi genomföra omfattande sökningar, både aktivt och passivt, i vår befintliga talangpool samt i externa nätverk. Vi kan också använda oss av djupgående intervjuer, referenstagning och utvärdering av kompetenser och egenskaper som ledare för att säkerställa att du får de bästa kandidaterna att välja mellan.

Vilka egenskaper och kompetenser bör jag leta efter när jag rekryterar en chef eller ledare?

När du rekryterar en chef eller ledare bör du leta efter egenskaper som ledarskap, strategiskt tänkande, kommunikationsfärdigheter, förmåga att fatta beslut, problemlösningsförmåga och förmåga att bygga och motivera team.

Kompetenser som relevant arbetslivserfarenhet, branschkunskap och affärsförståelse är också viktiga att bedöma.

Hur lång tid tar det vanligtvis att rekrytera en chef eller ledare?

Tiden det tar att rekrytera en chef eller ledare kan variera beroende på flera faktorer, inklusive kraven för rollen, konkurrensen på arbetsmarknaden och tillgängligheten av kvalificerade kandidater. Som rekryteringsföretag kan vi ge en uppskattning baserat på erfarenhet och nätverk.

Hur kan jag vara säker på att de kandidater jag får från ett rekryteringsföretag är av hög kvalitet?

Vi på Closers använder oss av en noggrann urvalsprocess för att säkerställa att vi presenterar kandidater av hög kvalitet. Det inkluderar screening av CV, djupgående intervjuer, referenstagning och bedömning av kompetenser och ledaregenskaper.

Genom att arbeta tillsammans med oss som rekryteringsföretag kan du tydliggöra dina krav och önskemål för att säkerställa att vi endast presenterar kandidater som matchar dina behov.