medarbetare / senior advisor & executive coach

Specialister på kommersiella nyckelpositioner

Closers är specialiserade på headhunting av nyckelpositioner inom marknad, försäljning och ledning. Vi anlitas för att identifiera och rekrytera nyckelspelare som får ambitiösa företag att nå sina strategiska verksamhetsmål. Det har resulterat i 1000+ framgångsrikt genomförda headhuntinguppdrag sedan starten 2012.

Magnus Ekström

Magnus Ekström, Senior Advisor & Executive Coach

Magnus har +20 års erfarenhet som chef och ledare inom allt från försvarsmakten, hemelektronik- och rekryteringsbranschen. Han är i grunden utbildad marknadsekonom med påbyggnad till Master från IHM Business School i Stockholm och har därefter även utbildat sig till professionell coach och certifierad förändringsledare vid Gothia Akademi i Göteborg. Magnus innehar i dagsläget en certifiering Associate Certified Coach (ACC) hos ICF International Coaching Federation samt en INLPTA-Certified NLP Business Communication Practitioner.

Med dessa kärnkompetenser och samlad erfarenhet som grund hjälper Magnus organisationer och chefer med strategisk kompetensförsörjning inom områden som Försäljning, Marknad, Management, HR, Ekonomi och affärsstöd.

Connecta med Magnus på Linkedin

E-mail: magnus.ekstrom@hero.se

Tel: +46 (0)70-484 90 92


”Har arbetat med Magnus under många år som har hjälpt oss att hantera våra rekryteringar inom flertalet områden. Ett framgångsrikt samarbete tack vare en förmåga att snabbt sätta sig in i behovet och förstå våra önskemål där vi snabbt har kommit i mål med att stärka vår organisation med nya talanger.”

Mikael Andersson, VD på LEMO Nordic AB


”Jag har haft förmånen att arbeta med Magnus både i rekryterings- och coachinguppdrag. Som rekryterare har Magnus och hans kollegor varit duktiga på att förstå vårt bolags behov och utmaningarna samt ha en öppen dialog under hela rekryteringsprocessen.

Som coach kombinerar Magnus expertis inom ledarskap och kommunikation med en genuin förståelse för individuella utmaningar. Magnus är lyhörd men har också en förmåga att ställa djupgående och ibland obekväma frågor. Dessa frågor har tvingat mig att reflektera över mina egna beteenden och tankesätt, vilket har varit en katalysator för min personliga tillväxt.

Jag rekommenderar helhjärtat Magnus till alla som söker en coach som kan vägleda och utmana dem på deras ledarskapsresa. Hans bidrag till min professionella och personliga utveckling har varit ovärderlig.”

Lena Möller, Managing Director på DURABLE SCANDINAVIA AB


Magnus är både pedagogisk, träffsäker och empatisk och har ett stort fokus på klienten under samtalet och lyckas på ett övertygande och effektivt sätt hjälpa en att själv att inse det bästa valet i varje given stund. Utöver dessa kvaliteter är han en varm person som är lätt att tycka om. Jag kan varmt rekommendera att jobba med Magnus!

Sara Serray, Founder & CEO på Wellibites AB

Magnus delar med sig av sina erfarenheter som rådgivare och coach i att utveckla ledare och få dem att både prestera och må bra. Vi diskuterar hur empatiskt ledarskap och ”mjuka” värden kan bidra till att skapa ”hårda” resultat som ökad tillväxt och förbättrad lönsamhet.

Magnus gästar Holisticpodden och delar med sig av sin erfarenhet i att få ledare att lyckas balansera välmående och prestation i en kravfylld vardag.

Ta del av denna krönika hos Passion Effect där Magnus, med sina +20 års erfarenhet som chef och ledare, delar sina insikter om själv-coaching och personlig utveckling.

tillsatta uppdrag

Våra senaste headhuntinguppdrag

1
1
tillsatt uppdrag fagerhult
 • Försäljning

CLOSERS Headhunting & Interim har tillsatt positionen som Sales Representative till Fagerhult!

Fagerhult är en av Europas ledande belysningskoncerner med verksamhet i över 25 länder. Företaget utvecklar, producerar och marknadsför innovativa belysningssystem för professionella inomhusmiljöer som kontor, skolor, vårdlokaler och andra…
banner we+
 • SaaS
 • Försäljning

Headhuntingbyrån CLOSERS Headhunting & Interim har tillsatt positionen som Account Manager till We+!

We+ erbjuder hälsoutmaningar via en digital motionstjänst för företag där medarbetare i grupper online peppar varandra att röra på sig. Det sociala flödet med foton, videos och kommentarer står i centrum, likt flödet i sociala medier och…
Populum banner
 • SaaS
 • Försäljning

CLOSERS har tillsatt ytterligare en position som Account Executive till Populum!

Populum är ett snabbväxande HR-techbolag som erbjuder en molnbaserad plattform för puls- och medarbetarundersökningar. Plattformen hjälper organisationer att mäta medarbetarupplevelsen och organisationskulturen, vilket ger insikter och kon r…
United Spaces banner
 • SaaS
 • Försäljning

CLOSERS har tillsatt positionen som Nationell Försäljningschef till United Spaces som är en av de ledande aktörerna inom coworking!

Under mer än två decennier har United Spaces varit en plats för innovation, kunskapsutbyte och nätverkande. Sedan starten 1999 har grundtanken varit densamma: att skapa en mötesplats för entreprenörer och företagare som vill växa tillsamm…
Next One Technology banner
 • SaaS
 • Försäljning
 • saas

Headhuntingbyrån CLOSERS har tillsatt positionen som Account Executive till Next One Technology!

Next One Technology är ett Contech-bolag som drivs av visionen att digitalisera byggbranschen och har sedan starten haft en imponerande tillväxt och har idag en stark position på marknaden med branschledande molntjänsten för affärs- och proj…
Care On banner
 • chefsrekrytering
 • Försäljning

CLOSERS Headhunting & Interim har tillsatt positionen som Affärsområdeschef till CareOn Interim!

CareOn Interim är sprunget ur CareOn. CareOn har över 20 års branscherfarenhet att hitta rätt person till rätt uppdrag inom främst kommunala socialförvaltningar. Över åren har det kommit många förfrågningar från andra delar av kommune…

referens

1 8

”Alexandre har genom hela processen samarbetat effektivt, kommunikativt och professionellt. Vi hade flera riktigt bra kandidater i slutrundan. Jag kommer garanterat fortsätta anlita Alexandre och Closers för kommersiella tillsättningar.”

Jonny Lingvall, Sales Director

Headhuntinguppdrag för Epassi

”Robert var otroligt vass på att identifiera vårt behov och att searcha fram kandidater som passade profilen vi sökte. Han fungerade även som ett mycket kompetent och effektivt bollplank i hela processen som gjorde att vi kom i mål med rätt kandidat”

Niklas Ekelund, CEO

Headhuntinguppdrag för CareOn

”Stort tack för fint samarbete Robert och Closers! Mycket nöjd!”

Sara Serray, Founder & CEO

Headhuntinguppdrag för Wellibites

”Vi har inte stött på någon annan aktör som kan mäta sig med Closers kompetens inom försäljning och deras förmåga att kartlägga kandidatmarknaden och identifiera rätt säljare”

Christian Hed, Sales & Marketing Manager

Headhuntinguppdrag för Dstny

”Vi på Kassacentralen vill tacka Closers och speciellt Jonas Eriksson för ett mycket väl genomfört uppdrag.”

Magnus Andersson, CEO

Headhuntinguppdrag för Kassacentralen

”I och med kontakten med Closers så förstod vi varför det varit så svårt att rekrytera till vårt säljteam och blev medvetna om att det är en begränsad marknad med kandidater, och att det är fördelaktigt att vidga våra vyer. Closers har varit bra på att identifiera vilka andra branscher vi kunde rikta in oss på, vilka produkter den potentiella säljaren kunde ha sålt innan och vilka säljsätt som kunde utvecklas för att passa Lyytis marknad.”

Anja Bexelius, Country Manager

Headhuntinguppdrag för Lyyti

”Tack Alexandre de Loës för ett väldigt bra samarbete! Du hade förmågan att snabbt förstå våra behov och var väldigt träffsäker i både analys och resultat.”

Ulrika Jonsson, CEO

Headhuntinguppdrag för Brilliant Future

”Tack Alexandre de Loës för väldigt bra hjälp både i processen med att definiera rätt säljarprofil för vårt behov och även kunna leverera på den.”

Jerker Norström, VD

Headhuntinguppdrag för Beta Team Performance

1 8