Rekrytera Key Account Manager

bloggbilder-fo%cc%88rslag-ej-anva%cc%88nda-2

 

Vi rekryterar Sveriges vassaste Key Account Managers

Closers rekryterar Sveriges främsta och mest högpresterande Key Account Managers så att du kan bygga upp en framgångsrik säljorganisation och skapa mer värde för dina kunder. Vi har hjälpt en stor mängd företag att rekrytera allt från enstaka Key Account Managers till hela KAM-team. Vi vet att konkurrensen är hård om de främsta kandidaterna. Därför arbetar vi helt uppsökande för att kunna hitta och attrahera inte bara de absolut bästa Key Account Managers som finns, utan de som är bäst för just din organisation. Med över 1 000 tillsatta headhuntinguppdrag inom B2B-försäljning har vi kunskapen och erfarenheten att kartlägga marknaden för att identifiera och rekrytera rätt säljkompetens som får ditt företag att växa.

 

Så hittar vi stjärnan du behöver – vår rekryteringsprocess

 

Vi börjar med ett kravprofilsmöte där vi sätter oss in i er verksamhet, era unika förutsättningar och vem ni behöver. Tillsammans tar vi fram en kravprofil och så snart ni har godkänt den börjar vårt headhuntingarbete.

Vi kartlägger och söker igenom marknaden utifrån era krav. När vi har hittat de bästa kandidaterna söker vi upp dem och utför kompetensbaserade intervjuer. Closers beprövade kvalificeringsmetod bygger på att vi bedömer alla kandidaters kompetens konsekvent efter samma kriterier. Det leder till opartiska och träffsäkra matchningar.

Vi presenterar de mest relevanta kandidaterna med en tydlig motiveringoch är självklart med och rådgiver och stöttar under processen gång. Vi hjälper även till med referenser, slutförhandling och signering.

malehandsusinglaptopinmoderncoffeeshoporloft

Vår säljexpertis hjälper dig att rekrytera Key Account Managers som ökar din tillväxt

En Key Account Manager gör så mycket mer än att bara driva försäljning mot företagets nyckelkunder. En KAM vårdar relationerna med de kunder som är viktigast för ditt företags tillväxt genom att ge dem goda råd, utforma individuella säljstrategier och skapa starka och långvariga relationer. Det är mer än bara en yrkesroll – det är en förmåga.

För att kunna hitta och attrahera helt rätt Key Account Manager krävs det någon som har egen erfarenhet av kvalificerad försäljning. Closers team består av drivna personer som själva har arbetat framgångsrikt med försäljning och säljledning. Det gör att vi har en djup förståelse för både våra kunders och kandidaters behov. Tack vare vår erfarenhet av försäljning och säljledning vet vi precis vem du behöver och hur vi hittar och attraherar just den Key Account Manager som tar din organisation till nya höjder.

 

 

businesspartnersdiscussingdocumentsandideasatmeeting

 

Vi har lång erfarenhet av att rekrytera de bästa inom sälj

Sedan 2012 har vi på Closers tillsatt över 1 000 headhuntinguppdrag inom B2B-försäljning med en success rate på mellan 90–95 procent på årsbasis. Det har vi lyckats med tack vare att vi vet vad som krävs för att bli en riktigt bra säljare. Vi förstår våra kunders strategi, affärsmodell, mål, kultur och utmaningar så att vi kan hitta den Key Account Manager som passar bäst utifrån varje kunds individuella verksamhet. Vi har ett skarpt öga för de unika förmågor och egenskaper som passar för varje uppdrag. Utifrån vår erfarenhet, kunskap och med hjälp av moderna verktyg kan vi snabbt och träffsäkert identifiera och attrahera er nästa stjärna.

 

Våra senaste tillsatta key account managers

nets_logo_pos_rgb

Bransch: Fintecch

Rekrytering: Key Account Manager (3) & Sales Manager (1)/p>

vitamin-well-1-logo

Bransch: FMCG

Rekrytering: Key Account Manager

x500w-3

Bransch: HR-tech

Rekrytering: Senior Account Manager (1) & Sales Manager (1)

dustin-svart

Bransch: IT

Rekrytering: Account Manager (59) & Sales Manager (6)

break-it

Bransch: Digital Media

Rekrytering: Key Account Manager

logo-6

Bransch: Digital media

Rekrytering: Key Account Manager

mobility46-svart

Bransch: SaaS

Rekrytering: Key Account Manager