Rekrytera Head of Sales

6

 

Vi rekryterar marknadens främsta Head of Sales som får din säljorganisation att växa

En erfaren Head of Sales med helt rätt egenskaper kan utveckla din säljorganisation så att den når nya höjder. Men det krävs rätt person för rollen. Closers är specialiserade på att hitta och rekrytera de främsta säljcheferna. Vi vet att konkurrensen är hård om de vassaste Head of Sales som verkligen kan leverera resultat både direkt och på lång sikt. Därför arbetar vi helt uppsökande för att kunna hitta och attrahera just den kompetenta ledare du behöver. Vi har hjälpt många företag med att rekrytera erfarna Head of Sales som kan bygga en stark säljorganisation och coacha säljarna att nå nya mål. Med över 1 000 tillsatta headhuntinguppdrag inom B2B-försäljning har vi kunskapen och erfarenheten att kartlägga marknaden för att identifiera och rekrytera rätt säljkompetens som får ditt företag att växa.

 

 

 

Så hittar vi stjärnan du behöver – vår rekryteringsprocess

 

Vi börjar med ett kravprofilsmöte där vi sätter oss in i er verksamhet, era unika förutsättningar och vem ni behöver. Tillsammans tar vi fram en kravprofil och så snart ni har godkänt den börjar vårt headhuntingarbete.

Vi kartlägger och söker igenom marknaden utifrån era krav. När vi har hittat de bästa kandidaterna söker vi upp dem och utför kompetensbaserade intervjuer. Closers beprövade kvalificeringsmetod bygger på att vi bedömer alla kandidaters kompetens konsekvent efter samma kriterier. Det leder till opartiska och träffsäkra matchningar.

Vi presenterar de mest relevanta kandidaterna med en tydlig motiveringoch är självklart med och rådgiver och stöttar under processen gång. Vi hjälper även till med referenser, slutförhandling och signering.

 

 

pexels-ono-kosuki-5647590

Vi förstår säljbranschen och vet hur vi kan rekrytera en Head of Sales som ökar din omsättning

Det är mycket som behöver falla på plats för att du ska hitta en Head of Sales som verkligen passar din säljorganisation. Det behöver vara någon som kan din bransch och som själv har en förmåga att nå ut och att stänga affärer. Samtidigt behöver det vara en organiserad och strategisk person som kan skapa struktur och forma en framgångsrik säljorganisation. Samt vara en engagerad ledare som kan motivera säljarna att prestera ännu bättre. Det här är unika personer som är mycket svåra att hitta. För att rekrytera en riktigt bra Head of Sales krävs det någon som har egen erfarenhet av kvalificerad försäljning.

Closers rekryteringsteam består av drivna personer som själva har arbetat framgångsrikt med försäljning och säljledning. Det gör att vi har en djup förståelse för både våra kunders och kandidaters behov. Tack vare vår erfarenhet av försäljning och säljledning vet vi precis vem du behöver och hur vi hittar och attraherar just den Head of Sales som kan utveckla din säljorganisation och öka din försäljning och tillväxt.

 

businesspartnersdiscussingdocumentsandideasatmeeting

 

Vi har lång erfarenhet av att rekrytera de bästa inom sälj

Sedan 2012 har vi på Closers tillsatt över 1 000 headhuntinguppdrag inom B2B-försäljning med en success rate på mellan 90–95 procent på årsbasis. Det har vi lyckats med tack vare att vi vet vad som krävs för att bli en riktigt bra säljare. Vi förstår våra kunders strategi, affärsmodell, mål, kultur och utmaningar så att vi kan hitta den Customer Success Manager som passar bäst utifrån varje kunds individuella verksamhet. Vi har ett skarpt öga för de unika förmågor och egenskaper som passar för varje uppdrag. Utifrån vår erfarenhet, kunskap och med hjälp av moderna verktyg kan vi snabbt och träffsäkert identifiera och attrahera er nästa stjärna.

 

 

Över 1000 tillsatta säljpositioner sedan 2012

nets_logo_pos_rgb

Bransch: Fintecch

Rekrytering: Key Account Manager (3) & Sales Manager (1)/p>

vitamin-well-1-logo

Bransch: FMCG

Rekrytering: Key Account Manager

x500w-3

Bransch: HR-tech

Rekrytering: Senior Account Manager (1) & Sales Manager (1)

dustin-svart

Bransch: IT

Rekrytering: Account Manager (59) & Sales Manager (6)

break-it

Bransch: Digital Media

Rekrytering: Key Account Manager

logo-6

Bransch: Digital media

Rekrytering: Key Account Manager

mobility46-svart

Bransch: SaaS

Rekrytering: Key Account Manager