Rekrytera Sales Development Rep

10

 

Vi rekryterar en Sales Development Representative som ökar din försäljning

Closers rekryterar Sveriges mest hängivna och högpresterande Sales Development Representatives som kan kvalificera dina inkommande leads och ge dina säljare ännu bättre möjligheter till fler affärer. Vi har hjälpt flera företag att rekrytera drivna och kunniga SDR:s som träffsäkert hittar de bästa potentiella köparna. Vi vet att konkurrensen är hård om de här kandidaterna. Därför arbetar vi helt uppsökande för att kunna hitta och attrahera inte bara de absolut bästa Sales Development Representatives på marknaden, utan de som är bäst för just din organisation. Med över 1 000 tillsatta headhuntinguppdrag inom B2B-försäljning har vi kunskapen och erfarenheten att kartlägga marknaden för att identifiera och rekrytera rätt säljkompetens som får ditt företag att växa.

 

 

 

Så hittar vi stjärnan du behöver – vår rekryteringsprocess

 

Vi börjar med ett kravprofilsmöte där vi sätter oss in i er verksamhet, era unika förutsättningar och vem ni behöver. Tillsammans tar vi fram en kravprofil och så snart ni har godkänt den börjar vårt headhuntingarbete.

Vi kartlägger och söker igenom marknaden utifrån era krav. När vi har hittat de bästa kandidaterna söker vi upp dem och utför kompetensbaserade intervjuer. Closers beprövade kvalificeringsmetod bygger på att vi bedömer alla kandidaters kompetens konsekvent efter samma kriterier. Det leder till opartiska och träffsäkra matchningar.

Vi presenterar de mest relevanta kandidaterna med en tydlig motiveringoch är självklart med och rådgiver och stöttar under processen gång. Vi hjälper även till med referenser, slutförhandling och signering.

 

 

9

Vår säljerfarenhet gör att vi kan rekrytera en Sales Development Representative som ger dig fler bra köpare

En vass Sales Development Representative behöver ha helt rätt egenskaper och förmågor. Det krävs en både analytisk och passionerad branschexpert som kan knyta samman sälj och marknad för fler och bättre affärsmöjligheter. En nyfiken problemlösare som hela tiden känner av pulsen på marknaden och förstår köparnas behov. För att hitta just den Sales Development Representative som sållar fram de bästa köparna och ökar din försäljning behövs det en djup branschförståelse. Det krävs någon som har egen erfarenhet av kvalificerad försäljning.

Closers rekryteringsteam består av drivna personer som själva har arbetat framgångsrikt med försäljning och säljledning. Det gör att vi har en djup förståelse för både våra kunders och kandidaters behov. Tack vare vår erfarenhet av försäljning och säljledning vet vi precis vem du behöver och hur vi hittar och attraherar just den Sales Development Representative som ökar din försäljning och tillväxt.

 

pexels-christina-morillo-1181533

 

Vi har lång erfarenhet av att rekrytera de bästa inom sälj

Sedan 2012 har vi på Closers tillsatt över 1 000 headhuntinguppdrag inom B2B-försäljning med en success rate på mellan 90–95 procent på årsbasis. Det har vi lyckats med tack vare att vi vet vad som krävs för att bli en riktigt bra säljare. Vi förstår våra kunders strategi, affärsmodell, mål, kultur och utmaningar så att vi kan hitta den Customer Success Manager som passar bäst utifrån varje kunds individuella verksamhet. Vi har ett skarpt öga för de unika förmågor och egenskaper som passar för varje uppdrag. Utifrån vår erfarenhet, kunskap och med hjälp av moderna verktyg kan vi snabbt och träffsäkert identifiera och attrahera er nästa stjärna.

 

 

Över 1000 tillsatta säljpositioner sedan 2012

nets_logo_pos_rgb

Bransch: Fintecch

Rekrytering: Key Account Manager (3) & Sales Manager (1)/p>

vitamin-well-1-logo

Bransch: FMCG

Rekrytering: Key Account Manager

x500w-3

Bransch: HR-tech

Rekrytering: Senior Account Manager (1) & Sales Manager (1)

dustin-svart

Bransch: IT

Rekrytering: Account Manager (59) & Sales Manager (6)

break-it

Bransch: Digital Media

Rekrytering: Key Account Manager

logo-6

Bransch: Digital media

Rekrytering: Key Account Manager

mobility46-svart

Bransch: SaaS

Rekrytering: Key Account Manager