Closers VD Robert Conzato höll ett webinar för 200 engagerade säljare, säljchefer, marknadschefer och företagsledare för att ge nycklar till hur du kan anpassa din säljstrategi med hjälp av social selling till ett säljlandskap där reglerna inte längre är rationella.

Webinariet sammanfattade konkreta strategier för att lyckas med social selling:
  • Varför social selling behövs idag och vilken grund fenomenet lutar sig på i form av en enkel ekvation som, om du har den med dig i din strategi, kommer att hjälpa dig att lyckas.
  • Varför trovärdighet är en av de viktigaste faktorerna för att lyckas med social selling, och att många förväxlar synlighet med trovärdighet vilket istället ger låg eller obefintlig effekt på försäljningen.
  • Hur vi på Closers genom konkreta rutiner har etablerat synlighet och trovärdighet på Linkedin och därigenom skapat rätt typ av uppmärksamhet som gjort strategin lönsam i form av leadsgenerering och tillväxt. Med de sex konkreta verktyg som presentareas i webinariet växte vi med 70 procent på 24 månader utan att anställa fler säljare.
  • Vilka konkreta resultat Closers sett av sitt arbete med social selling såsom bland annat att vi gick från 0 till 15 SQL:s/månad efter 18 månader, ökade antalet relevanta beslutsfattare i CRM från 500 till 2500 kontakter på 12 månader och ökade vår closing rate från 1/5 till 1/3 på 6 månader.
  • Hur man skapar leadsgenerering med social selling, konkreta tips från inlägg till bokat möte.

Röster om webinariet hyllade det som ”Det bästa webinariet jag någonsin lyssnat på” , ”Otroligt bra avsnitt”, ”Inspirerande och enkelt att ta till sig” och ”Tydligt och konkret med massvis av användbara tips”. Vi tackar Goava som hostade webinariet och självklart alla engagerade deltagare som ställde många bra och relevanta frågor i slutet.

Lyssna på hela webinariet i inspelad version här