Rekrytera Account Executive

image-14

 

Vi rekryterar den Account Executive du behöver för framgång

Med en driven Account Executive som passar din säljorganisation som handen i handsken får du bättre kundrelationer, djupare samarbeten och fler affärer. Ska du kunna identifiera och attrahera den rätta   kandidaten behöver du hjälp av experter på just försäljning. På Closers har vi en bakgrund från B2B-försäljning och vet hur vi ska hitta den Account Executive just din organisation behöver. Vi förstår behov och egenskaper utifrån ett branschperspektiv. Vi kan marknaden och vet hur de främsta säljkandidaterna ska uppvaktas. Därför arbetar vi helt uppsökande för att kunna hitta och attrahera den absolut bästa Account Executive för din organisation. Med över 1 000 tillsatta headhuntinguppdrag inom B2B-försäljning har vi kunskapen och erfarenheten att kartlägga marknaden för att identifiera och rekrytera rätt säljkompetens som får ditt företag att växa.

 

 

Så hittar vi stjärnan du behöver – vår rekryteringsprocess

 

Vi börjar med ett kravprofilsmöte där vi sätter oss in i er verksamhet, era unika förutsättningar och vem ni behöver. Tillsammans tar vi fram en kravprofil och så snart ni har godkänt den börjar vårt headhuntingarbete.

Vi kartlägger och söker igenom marknaden utifrån era krav. När vi har hittat de bästa kandidaterna söker vi upp dem och utför kompetensbaserade intervjuer. Closers beprövade kvalificeringsmetod bygger på att vi bedömer alla kandidaters kompetens konsekvent efter samma kriterier. Det leder till opartiska och träffsäkra matchningar.

Vi presenterar de mest relevanta kandidaterna med en tydlig motivering och är självklart med och rådgiver och stöttar under processen gång. Vi hjälper även till med referenser, slutförhandling och signering.

 

malehandsusinglaptopinmoderncoffeeshoporloft

Vi kan sälj – därför kan vi rekrytera en Account Executive som ökar din försäljning

En driven Account Executive med helt rätt egenskaper och förmågor för din säljorganisation kan direkt påverka din tillväxt och dina affärsmöjligheter. Det behövs någon som är både engagerad och ödmjuk och har de speciella sociala förmågor som omvandlar ett prospekt till en lojal och lönsam kund. För att hitta just den Account Executive som ökar din försäljning och ger dig fler kunder behövs det finess och förståelse. Det krävs någon som har egen erfarenhet av kvalificerad försäljning.

Closers rekryteringsteam består av drivna personer som själva har arbetat framgångsrikt med försäljning och säljledning. Det gör att vi har en djup förståelse för både våra kunders och kandidaters behov. Tack vare vår erfarenhet av säljbranschen vet vi precis vem du behöver och hur vi hittar och attraherar just den Account Executive som ökar din försäljning och tillväxt.

 

 

 

businesspartnersdiscussingdocumentsandideasatmeeting

 

Vi har lång erfarenhet av att rekrytera de bästa inom sälj

Sedan 2012 har vi på Closers tillsatt över 1 000 headhuntinguppdrag inom B2B-försäljning med en success rate på mellan 90–95 procent på årsbasis. Det har vi lyckats med tack vare att vi vet vad som krävs för att bli en riktigt bra säljare. Vi förstår våra kunders strategi, affärsmodell, mål, kultur och utmaningar så att vi kan hitta den Account Executive som passar bäst utifrån varje kunds individuella verksamhet. Vi har ett skarpt öga för de unika förmågor och egenskaper som passar för varje uppdrag. Utifrån vår erfarenhet, kunskap och med hjälp av moderna verktyg kan vi snabbt och träffsäkert identifiera och attrahera er nästa stjärna.

 

Våra senaste tillsatta Account Executives

sfo3onamymvoonb8hpzg

Bransch: SaaS

Rekrytering: Account Executive

rgb_bluelogo_withoutexclusionzone-3

Bransch: Publishing

Rekrytering: Global Account Executive (4) BENELUX & FRA

timma-logo

Bransch: SaaS

Rekrytering: Account Executive (2)