Rekrytera Customer Success Manager

 

Vi rekryterar marknadens bästa Customer Success Managers

En riktigt bra Customer Success Manager ser till att dina bästa kunder stannar kvar och köper mer så att din tillväxt ökar. Det här är mångsidiga proffs som bygger lönsamma kundrelationer tack vare sina unika egenskaper. Det gör det svårt att hitta de allra bästa på marknaden. Vi på Closers har en bakgrund från försäljning och vet hur vi ska hitta den Customer Success Manager du behöver. Vi arbetar helt uppsökande för att kunna hitta och attrahera den absolut bästa Customer Success Managern för just din organisation. Med över tusen tillsatta headhuntinguppdrag inom B2B-försäljning har vi kunskapen och erfarenheten att kartlägga marknaden för att identifiera och rekrytera rätt säljkompetens som får ditt företag att växa.

 

 

 

Så hittar vi stjärnan du behöver – vår rekryteringsprocess

 

Vi börjar med ett kravprofilsmöte där vi sätter oss in i er verksamhet, era unika förutsättningar och vem ni behöver. Tillsammans tar vi fram en kravprofil och så snart ni har godkänt den börjar vårt headhuntingarbete.

Vi kartlägger och söker igenom marknaden utifrån era krav. När vi har hittat de bästa kandidaterna söker vi upp dem och utför kompetensbaserade intervjuer. Closers beprövade kvalificeringsmetod bygger på att vi bedömer alla kandidaters kompetens konsekvent efter samma kriterier. Det leder till opartiska och träffsäkra matchningar.

Vi presenterar de mest relevanta kandidaterna med en tydlig motiveringoch är självklart med och rådgiver och stöttar under processen gång. Vi hjälper även till med referenser, slutförhandling och signering.

 

 

shothappybusinesswomansittingatdeskbehindherlaptopand

Vi är experter på sälj – därför kan vi rekrytera Customer Success Managers som ökar din vinst

En Customer Success Manager skapar lojala kunder som köper mer och får ut så mycket värde av er relation att de blir varumärkesambassadörer som lockar nya kunder. Om din kundbehållning kan öka med 5 procent kan du öka affärsvinsten med hela 25–95 procent. Det innebär att en duktig Customer Success Manager kan driva din tillväxt till helt nya höjder.

För att kunna hitta och attrahera marknadens bästa Customer Success Managers krävs det någon som har egen erfarenhet av kvalificerad försäljning. Closers team består av drivna personer som själva har arbetat framgångsrikt med försäljning och säljledning. Det gör att vi har en djup förståelse för både våra kunders och kandidaters behov. Tack vare vår erfarenhet av säljbranschen vet vi precis vem du behöver och hur vi hittar och attraherar just den Customer Success Manager som tar din organisation och din vinst till nya höjder.

 

 

businesspartnersdiscussingdocumentsandideasatmeeting

 

Vi har lång erfarenhet av att rekrytera de bästa inom sälj

Sedan 2012 har vi på Closers tillsatt över 1 000 headhuntinguppdrag inom B2B-försäljning med en success rate på mellan 90–95 procent på årsbasis. Det har vi lyckats med tack vare att vi vet vad som krävs för att bli en riktigt bra säljare. Vi förstår våra kunders strategi, affärsmodell, mål, kultur och utmaningar så att vi kan hitta den Customer Success Manager som passar bäst utifrån varje kunds individuella verksamhet. Vi har ett skarpt öga för de unika förmågor och egenskaper som passar för varje uppdrag. Utifrån vår erfarenhet, kunskap och med hjälp av moderna verktyg kan vi snabbt och träffsäkert identifiera och attrahera er nästa stjärna.

 

 

Över 1000 tillsatta säljpositioner sedan 2012

nets_logo_pos_rgb

Bransch: Fintecch

Rekrytering: Key Account Manager (3) & Sales Manager (1)/p>

vitamin-well-1-logo

Bransch: FMCG

Rekrytering: Key Account Manager

x500w-3

Bransch: HR-tech

Rekrytering: Senior Account Manager (1) & Sales Manager (1)

dustin-svart

Bransch: IT

Rekrytering: Account Manager (59) & Sales Manager (6)

break-it

Bransch: Digital Media

Rekrytering: Key Account Manager

logo-6

Bransch: Digital media

Rekrytering: Key Account Manager

mobility46-svart

Bransch: SaaS

Rekrytering: Key Account Manager