Closers har tillsatt Vitamin Wells VD i Danmark

Nu har vi på Closers vidgat vår spelplan internationellt och rekryterat en avgörande roll för det storväxande vitamindrycksföretaget Vitamin Well i Danmark.

Closers har sedan sommaren 2018 haft ett gott samarbete med Vitamin Well och har sedan dess tillsatt två account managers i Sverige, men det senaste tillskottet var företagets VD i Danmark som tillsattes i december 2018.

Ett samarbete som, både enligt Vitamin Wells försäljningschef Henrik Skagervik och Closers partner Remi Lorén, har fungerat mycket bra. “Vi är mycket nöjda med rekryteringsprocessen och tjänsten som Closers fyllde åt oss.”, säger Henrik Skagervik.

Remi Lorén menar att det känns både stort och kul att ha knutit kontakt med ett så pass likasinnat bolag som han anser att Vitamin Well är: “Det har varit fantastiskt kul att få jobba med ett så pass framgångsrikt och expansivt bolag som Vitamin Well. Att dessutom få möjligheten att rekrytera utanför Sveriges gränser gör att vi på Closers är stolta och samarbetet har funkat riktigt bra. Vi delar dessutom samma syn på headhunting med Vitamin Well och hoppas kunna utveckla samarbetet vidare.”

Vårt systerbolag Hero har också varit inblandade i tillsättningen av diverse tjänster på Vitamin Well. Vi är otroligt glada över att ha ett så fint samarbete med det inspirerande vitamindrycksföretaget!