kunskapsbank

Nu har Closers tillsatt 100+ positioner inom IT-branschen

Closers har nått en ny milstolpe! Vi har nyligen rekryterat den 100e positionen inom IT-branschen med hundra procent uppsökande metoder.

Closers har nått en ny milstolpe! Vi har nyligen rekryterat den 100e positionen inom IT-branschen med hundra procent uppsökande metoder. Vi rekryterar nyckelpositioner inom försäljning till IT-bolag på alla nivåer. Vi har samarbetat med IT-bolag som verkar inom de flesta vertikalerna, så som IT-infrastruktur, säkerhet, mjukvara, managerade tjänster, IT-konsulter, mobilitet och telekom.

Nyckeln till det här antalet lyckade tillsättningar ligger dels i att Closers headhuntingteam består av rekryteringskonsulter som själva har arbetat framgångsrikt med B2B-försäljning och säljledning. Vi har byggt upp en kompetens i hur affärslogiken ser ut inom IT-branschen som gör att vi genom vår beprövade headhuntingmetod attraherar rätt kandidater, som annars inte aktivt hade sökt sig till vår uppdragsgivare.

Framöver kommer Closers att fortsätta arbetet med att hjälpa ännu fler IT-bolag att attrahera rätt kompetens, inte bara till säljteamet och på ledningsnivå utan även på marknadssidan.

Så här kommenterar Closers VD Robert Conzato den nya milstolpen: ”Vi är tacksamma och stolta över det förtroende vi har fått från våra kunder inom IT. Under de senaste åren har vi byggt upp hela säljorganisationer med avdelningar bestående av generalistsäljare och specialistsäljare och vi har rekryterat till nyckelroller på högsta ledningsnivå. I dessa tider är det ett större fokus på lönsamhet och digital transformation. Företagen kommer därför att behöva investera mycket i kopplingen mellan sälj och marknad. Det har lett till att vi har genomfört fler headhuntinguppdrag på marknadssidan än tidigare, och det är något vi kommer att satsa på närmaste åren. Det ska bli fantastiskt spännande att få hjälpa ännu fler IT-bolag att hitta rätt stjärnor inom både sälj och marknad, så att de kan harmonisera och effektivisera de avdelningarna.”

Behöver du hjälp med rekrytering inom IT?

Nu fortsätter Closers arbetet med att hjälpa ännu fler IT-bolag i Sverige att attrahera rätt kandidater till sälj- och marknadsteam genom vår beprövade headhuntingmetod. Kontakta oss!

Kunskapsbank

Relaterat innehåll

1
1
 • Headhunting
 • Säljare
Nycklarna som får dina account executives att sälja mer – och bättre

Dina account executives är kärnan i din säljavdelning. De prospekterar, bygger och vårdar kundrelationer, och framför allt så säljer de. Det är deras insatser som i slutänden drar in intäkterna till ert företag.

Läs mer
 • Chefsrekrytering
 • Closers
 • Rekrytering
Rekrytera VD? Strategierna för att välja rätt ledare

Det blir allt viktigare att rekrytera rätt VD nu när marknadsklimatet är mer oförutsägbart, snabbföränderligt och hårt konkurrensutsatt. Rätt ledare kan navigera verksamheten mot dess mål samt attrahera andra duktiga ledare och medarbetare.

Läs mer
 • Chefsrekrytering
 • Closers
Så kan du som chef motivera dina anställda: Effektiva strategier för att höja engagemanget

Att motivera dina medarbetare är en av dina viktigaste uppgifter som chef. Motiverade säljare är mer drivna och produktiva, de samarbetar bättre och stärker teamet och sina kollegor, de skapar goda kundrelationer och inte minst trivs de och stannar kvar.

Läs mer
 • Rekrytering
Nu har Closers tillsatt 100+ positioner inom IT-branschen

Closers har nått en ny milstolpe! Vi har nyligen rekryterat den 100e positionen inom IT-branschen med hundra procent uppsökande metoder.

Läs mer
 • Headhunting
 • Rekrytering
Vägen till en lyckad chefsrekrytering – så hittar ni rätt kompetens

Chefsrekrytering är mer utmanande än annan rekrytering. En chefsroll påverkar inte bara resultaten i verksamheten, den är också avgörande för om medarbetarna trivs och presterar eller om de börjar leta nytt jobb. Därför är det viktigt att vara noggrann och ta rekryteringsprocessen på allvar för att hitta rätt person för chefsrollen. Här är tipsen och metoderna för hur ni tydligt formulerar vem det är ni behöver och hur ni går till väga för att hitta den rätta chefen.

Läs mer
 • Closers
 • Marknadsföring
 • Rekrytering
Så bygger ni en stark marknadsavdelning

Vad behöver du för att kunna komponera ihop en stark och framtidssäker marknadsavdelning? Vilka roller och vilken kompetens krävs för att kunna möta dagens (och morgondagens) utmaningar? Här får du veta hur du kan tänka strategiskt för att kunna bygga en stark marknadsavdelning, samt hur du behåller dina stjärnor inom den.

Läs mer