Social selling – för er som behöver innehåll som attraherar kunder eller kandidater!

1-1-soker-saljare

Hur du kommunicerar med dina potentiella kunder och kandidater blir allt viktigare i det digitala B2B-landskapet där en stor del av kunders köpprocess sker online. Köpresan eller rekryteringsprocessen kan behöva lyftas digitalt med innehåll för att bygga ett starkare employer brand eller snygga och proffsiga intervjuartiklar med medarbetare, kundcase eller white papers för att driva försäljningen framåt.

Vi på Closers har lång erfarenhet inom B2B-försäljning och innehållsproduktion för olika delar av säljprocessen, och hjälper er att skapa innehåll för just er målgrupp.

Innehållsproduktion Closers kan hjälpa er med:

  • Att stärka ert employer brand med slagkraftiga intervjuartiklar med medarbetare
  • Att skapa innehåll anpassat för olika delar av er säljprocess såsom artiklar, kundcase och whitepapers
  • Utforma innehåll för social selling till Linkedin
    Skapa filmer för hemsida och sociala medier, exempelvis filmer kring er verksamhet eller kundcase i videoformat

En förlängd arm för er sälj- och marknadsavdelning

Vi hjälper till med både kortare punktinsatser och längre uppdrag. Exempelvis kan vi bygga upp ert innehåll på Linkedin under ett antal månader för att öka er leadsgenerering genom social selling. Vi kan också skapa enskilda artiklar och case för specifika uppdrag ni vill ha hjälp med. Oavsett vilket så är vi en förlängd arm till er sälj- och marknadsavdelning som arbetar självständigt och mot uppsatta mål och deadlines.

Är du intresserad av att få hjälp med din innehållsproduktion eller social selling av ett företag som har B2B-försäljning i ryggraden?

Ladda ner våra Whitepapers