Våra tjänster

businessmarketingteamdiscussioncorporateconcept-2

Vi bygger Sveriges säljorganisationer

Closers har sedan 2012 hjälpt Sveriges säljorganisationer att växa genom att headhunta och rekrytera de bästa säljarna. Men headhunting av säljare och säljrekrytering innebär inte att våra kunder alltid efterfrågar samma sak; ibland behöver man hjälp med hela processen, och ibland endast delar av processen för att man föredrar att göra andra delar själva. Vi har självklart anpassade tjänster för detta och nedan ser ni ett urval av de tjänster vi levererar till kunder runtom i Sverige såsom hela headhuntingprocesser för rekrytering av säljare, fast-track-rekrytering, enbart hjälp med search av de bästa säljarna, second opinion som hjälp i er egen rekryteringsprocess samt självklart anpassade arbetsprov för säljare och säljchefer.

Vi erbjuder också interimslösningar för interim säljchef, interim säljare, interim marknadschef och interim mötesbokare då flera av våra kunder efterfrågar flexibla anställningslösningar för att täcka upp tillfälliga behov.

 

Headhunting

Vårt headhuntingteam har själva stor erfarenhet av B2B-försäljning och rekrytering av säljare till B2B-säljteam. Vi har byggt upp och etablerat en förstklassig headhuntingavdelning, som arbetar 100 procent uppsökande mot kandidatmarknaden.

Vi arbetar fram en kravprofil för tjänsten baserat på er strategi, mål, organisation, säljprocess och kultur. Vi ringar in rätt kompetens och arbetar 100% uppsökande för att identifiera rätt profiler till er. Läs mer om headhunting.

 

Våra tilläggstjänster

Behöver ni en annan lösning?

Om ni önskar någon annan typ av skräddarsydd lösning för er säljorganisation så tveka inte att höra av er. Tillsammans kan vi skapa en anpassad lösning som passar just ert behov.